24/03-17 21:49; Opdateret: 24/03-17 22:05

Mette Lindbergs gruppe ude af 'X Factor'Mette Lindbergs gruppe ude af 'X Factor'

Ligesom Citybois i 2015, måtte årets boyband duo-Vkation se sig slået ud af 'X Factor' i semifinalen.

storybild

(Billede: Martin Sylvest)

Chili, Mia og Morten Nørgaard.

Følgende tre ’X Factor’-deltagere er klar til årets finale efter en halvkedelig semifinale i DR Byen, hvor der hverken var heftige Blachman-taler, eller nogen der glemte sangteksten.

Mette Lindberg forsøgte at piske en stemning i vejret ved at påstå, at den generte Odder-sanger Morten Nørgaard sang falsk og har gjort det hele ’X Factor’ igennem.
”Jeg er selv sangerinde og går op i sådan noget, og jeg bliver nødt til at sige det,” lød det fra Mette Lindberg, der hurtigt blev afbrudt af Remee:

”Det er typisk at du sætter et planlagt angreb ind nu. Nu skal Morten pilles fra hinanden.”

Remee afslører: Denne danske superstjerne har lavet årets vindersang
Remee afslører: Denne danske superstjerne har lavet årets vindersang

Men det var mest Mette Lindbergs diskokugle-øjenbryn og Sofie Lindes blå kimono-dragt, der løb med seernes opmærksomhed på en aften, hvor Mette Lindbergs gruppe Vkation altså måtte forlade konkurrencen lige før målstregen.

Aftenens semifinale bød ellers på jubilæumsstemning i ’X Factor’. DR vil indtil videre ikke udtale sig om denne tiende sæson bliver den sidste, men noget kunne tyde på det, efter vi i semifinalen skulle trækkes igennem højdepunkter fra tidligere sæsoner. Derudover har DR-radiostationen P7 MIX søndag fokus på ’X Factors’-historie, og DR3 har netop haft premiere på en dokumentarserie om den første ’X Factor’-vinder Martin fra Ørum, der i dag går under kunstnernavnet Saveus.

Vild debat om X Factor-styling: Ligner noget fra Hobbitten
Vild debat om X Factor-styling: Ligner noget fra Hobbitten

Finalen næste fredag afholdes i år i DR Byens ydmyge rammer, hvor det dog er lykkedes at få den britiske megastjerne Ed Sheeran til at kigge forbi og synge en sang eller to fra sit aktuelle kæmpesælgende album ’Divide’, før han lørdag giver ’rigtig’ koncert i Jyske Bank Boxen i Herning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx