Af - 17/12-15 10:39

TV: Så er datoen klar - Frank Underwood vender stærkt tilbageTV: Så er datoen klar - Frank Underwood vender stærkt tilbage

Han en hensynsløs, beregnende, iskold, og så populær blandt amerikanerne at de hellere ser ham som præsident end de reelle kandidater til embedet. Og 4 marts 2016 er han tilbage

Hvis du er en af mange der først er blevet hooked på Netflixserien House of cards, så kender du de abstinenser der uundgåeligt følger med når endnu en sæson er færdigstreamet.

Og det kan godt være, at Kevin Spacey i rollen som Frank Underwood er en kynisk politiker, der både myrder journalister og medlemmer af kongressen - nå ja, og pisser på sin fars gravsten, men han er ikke desto mindre mere populær end den siddende præsident Barack Obama.

Det viste en undersøgelse, som Ipsos fornylig foretog for Reuters.

Netflix-data afslører: Så mange afsnit skal der til, før du falder i serie-fælden
Netflix-data afslører: Så mange afsnit skal der til, før du falder i serie-fælden

Ifølge undersøgelsen kan Barack Obama mønstre opbakning fra 46 procent af befolkningen, mens den usympatiske antihelt Frank Underwood fra serien 'House of Cards' har opbakning fra 57 procent af de amerikanere, som har set serien.

Og er du med i logen af trofaste HOC-fans så er der altså både godt og skidt nyt.

Popularitet: Kevin Spacey slår Obama
Popularitet: Kevin Spacey slår Obama

Den gode nyhed er, at du allerede nu kan få en lille forsmag på hvad der venter i den trailer, som netop er offentliggjort. Den dårlige nyhed er at du skal vente tre måneder før du kan få dit fix igen.

Men indtil den 4 marts 2016 hvor du igen kan se Kevin Spacey tilbage i rollen som den iskolde politiker Frank Underwood, kan du nyde klippet øverst i artiklen.

'Frank Underwood': Lars Mikkelsen er fantastisk
'Frank Underwood': Lars Mikkelsen er fantastisk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Nyt skoleskyderi i USA - gerningsmand...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx