Af BERIT HARTUNG - 18/04-17 12:10

Seerne rasede efter Watt-dokumentar: Nu er stemningen vendtSeerne rasede efter Watt-dokumentar: Nu er stemningen vendt

Efter voldsom kritik i sidste uge er seerne nu overvejende positive efter andet og sidste afsnit af dokumentaren om Jason Watt og hans talentfulde mortorkører-søn, Noah.

storybild

Jason Watt og hans søn Noa der kører go-kart (Billede: Niels Ahlmann Olesen)

Den tidligere racerkører Jason Watt får store roser for sin indsats for far og coach efter, at anden del af dokumentaren 'Jason og Noah - En chance til' løb over skærmen på DR1 mandag aften.

'Jeg synes fame det er flot at du involvere dig så meget i Noahs karriere - respekt,' lyder det blandt andet fra en seer på Watts Facebook-profil:

Og en anden i samme stil:

'Hvor mange fædre bruger så meget tid på deres sønner som Jason gør? Ikke mange!!!':

Også på DRs profil på Facebook vælter sympatien nu Jason Watt i møde:

'Selv om jeg så en far presse sin søn, blev jeg misundelig på deres samarbejde og det talent der er kommet ud af det,' skriver en kvindelig seer.

Og en anden er i samme boldgade:

'Bliver så rørt og imponeret over din livsglæde og engagement i Noah. I er bare for seje. Stor respekt herfra.'

Da første del blev sendt i sidste uge skabte det voldsom debat på de sociale medier, og den folkekære racerkører endte i en regulær shitstorm.

Seerne delte sig i to:

Der var dem, der mente, at Jason Watt pressede sin søn for hårdt og forsøgte at få opfyldt sine egen forliste motordrømme gennem sønnen, mens mange andre var dybt fascinerede af sammenholdet mellem far og søn.

Tv-programmet følger den berømte racerkører og hans søn helt tæt i 2016-sæsonen, hvor Noah kæmper om Europamesterskabet i gocart med sin far på sidelinjen som træner.

Efter første program udtalte racerkøreren, at han selv var blevet overrasket, da han havde set de to programmer, fordi han mente, at de var blevet klippet på en måde, så de fokuserede for meget på konflikterne mellem far og søn.

Watt sagde i et interview til Ekstra Bladet, at han følte, at præmissen for programmerne var blevet ændret. Udgangspunktet havde været at skildre samarbejdet mellem far og søn, men Watt følte, at programmet i stedet forsøgte at vise en far, der udlevede sine egne drømme gennem sønnen. Et billede, som han slet ikke selv kunne genkende.

At dømme efter reaktionerne på både hans og DRs Facebook-profil mandag aften har stormen lagt sig, og reaktionerne er nu overstrømmende positive.

'Fedt at følge jer i Noahs motorsport liv og kæmpe respekt for at det arbejde du lægger i det for at hjælpe ham,' lyder det for eksempel:

'Hvis børn har potientiale og mulighed for at få en fremtid indenfor den sport de elsker så kræver det en forældre der står bag dem og fortæller de kan, børn må sgu gerne skubbes til og tager ikke skade af at få at vide de kan gøre det bedre. Sprøg Tina Lund,' lyder det fra en anden seer:

Men der er dog også stadig enkelte negative røster imellem.

'Vold med munden. Det er en ommer, Jason,' lyder dommen fra en seer:

Jason Watts egen karriere og liv blev brat forandret en oktoberdag i 1999, da han efter en fotosession med et motorcykeltidsskrift kørte galt på sin motorcykel på Amager. Han endte i en grøft og landede på ryggen. Få dage senere vågnede han op på Rigshospitalet i København. Lam fra brystet og ned.

Udover sønnen Noah har Jason Watt også datteren Filuca med Mai-Britt Vingsøe, som han blev skilt fra i 2003. Han har sønnen Silas fra sit andet ægteskab, mens han i dag danner par med Majbrit.

Første afsnit af ’Jason & Noah – en chance til’ blev vist mandag 10. april på DR1, mens andet afsnit blev vist mandag den 17. april.

BT forsøgte mandag uden held at få en kommentar fra Jason Watt.

LÆS OGSÅ: Jason Watt raser over DR-dokumentar: Det var på ingen måde aftalen!

LÆS OGSÅ: Jason Watt om 'mega-anstrengt forhold' til ekskonen: Det splitter os nærmest ad

LÆS OGSÅ: Wow! Her går Jason Watt for første gang i 17 år

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Brøndby-ejer scorer kassen efter...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx