Af - 23/01-17 18:46; Opdateret: 23/01-17 19:09

Så er det officielt: Det hedder den næste 'Star Wars’-filmSå er det officielt: Det hedder den næste 'Star Wars’-film

Så er der ingen grund til at spekulere mere.

storybild

Adam Driver vender tilbage i rollen som Kylo Ren (midten) i den kommende 'Star Wars'-film. (Billede: Walt Disney Pictures)

'Star Wars’-fans verden over har gisnet om, hvad den næste film i rækken mon hedder, lige siden Disney genoplivede det populære univers med ‘The Force Awakens’ i 2015.

Husker du nuttede 'Anakin'? Hans liv er gået HELT galt
Husker du nuttede 'Anakin'? Hans liv er gået HELT galt

Men nu kan der endelig blive lagt låg på spekulationerne. På Star Wars’ egen hjemmeside er det således netop blevet bekræftet, at Episode VIII kommer til at hedde ‘The Last Jedi’.


- Vi har de bedste fans i denne og alle andre galakser. For at værdsætte fansene, ville vi lade dem være de første til at vide, hvad titlen er på det næste kapitel i Skywalker-sagaen, lyder det.

‘Star Wars Episode VIII: The Last Jedi’, som altså officielt er hele titlen på den kommende film, har premiere i biografer verden over den 15. december i år.

Sådan kan Disney høste 353 mio. kroner på Carrie 'Leia' Fishers død
Sådan kan Disney høste 353 mio. kroner på Carrie 'Leia' Fishers død

Filmen er instrueret af Rian Johnson, der blandt andet også står bag ‘Looper’ fra 2012. På rollelisten findes blandt andre Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver og Mark Hamill, der vender tilbage i deres roller som henholdsvis Rey, Finn, Kylo Ren og Luke Skywalker.

Carrie Fisher, der spiller Leia, gik som bekendt bort i slutningen af 2016. Hun er imidlertid også med i den kommende film, idet hun nåede at indspille alle sine scener. Disney har dog meldt ud, at man ikke har planer om at ‘vække hende til live’ igen med computergrafik, hvorfor det formentlig er den sidste film, hun er med i.

‘Star Wars’-stjerner reagerer på Carrie Fishers død: - Kraften er mørk i dag!
‘Star Wars’-stjerner reagerer på Carrie Fishers død: - Kraften er mørk i dag!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Birgitte Hjort om kampen for...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Vildt OL-drama: Storfavoritter var...
bt.dk
Motorvej genåbnet efter flere uheld:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx