Af - 15/07-15 20:26; Opdateret: 16/07-15 11:22

Har du spottet hvad der mangler i 'Minions'?Har du spottet hvad der mangler i 'Minions'?

Har du også lagt mærke til, at alle de gule figurer har en helt særlig ting til fælles?

Bildstrecke im Grossformat »

De små, gule og ret fjollede minions har efterhånden hærget de danske biografer i et par uger med fortsættelsen til de populære 'Grusomme Mig'-film. Denne gang er titlen dog 'Minions', fordi hovedrollerne indtages af de gule tosser.

Og så ville det måske være god stil fra filmskabernes side at lave et par figurer af hunkøn, men det er altså ikke sket, og der er faktisk en ganske god grund til, at du ikke kan få øje på kvindelige minions i de bærende roller.

- Når jeg tænker på, hvor dumme og åndssvage de her minions ofte er, så kunne jeg simpelthen ikke forestille mig, at de skulle være piger, fortæller Pierre Coffin, der er skaber af filmene med de gule figurer, til The Wrap.

Netflix hæver prisen - så meget dyrere bliver det for dig
Netflix hæver prisen - så meget dyrere bliver det for dig

Minions-filmen er ikke helt uden kvindelige karakterer, for skurkerollen indtages af Scarlett Overkill, og det er Sandra Bullock, der lægger stemme til hende.

Filmen har haft den næstbedste åbningsweekend for en tegnefilm i USA, så noget tyder på, at det er en succes med dumme, mandlige figurer i kamp mod en kvindelig skurk.

Og selv om de gule minions skal gå for at være mandlige figurer, så har de i de tidligere film ikke været blege for at hoppe i en kjole eller lignende, så de har fremstået mere kvindelige.

Homer Simpson og Shrek gør børn mere usunde
Homer Simpson og Shrek gør børn mere usunde

Pierre Coffin fortæller også om de gule figurer, at de ikke kan reproducere sig selv, når der nu kun er et køn. Det har fået The Wrap ud i at gætte på, hvordan der kommer nye minions til, og de har to bud.

Den første er i bedste skurke-våben-stil, hvor man bruger en 'minionizer', der kan lave mennesker til minions. De baserer det på, at der er en lignende tingest i en forlystelse i Universal Studios.

Det andet bud er, at de bliver klonet ud fra en DNA-streng, hvilket skulle være blevet nævnt i en af de mange kortfilm, der er blevet lavet med minions. Om der kommer et svar på dette store mysterium, må tiden vise.


LÆS OGSÅ: Legendarisk Simpsons-øl går snart i produktion

LÆS OGSÅ: Galleri: Fik du øje på de skjulte lumre Disney-scener?

LÆS OGSÅ: Lion King-hemmelighed: Her er 'Scars' rigtige navn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Superglad og stolt: Her er Magnussens...
bt.dk
Børneværelse, bleer og VM-drømme:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx