Af - 02/09-13 11:17

Sex på toilettet? Nej, det var den gamle RitaSex på toilettet? Nej, det var den gamle Rita

Når TV 2 den 11. september har premiere på anden sæson af 'Rita', kommer seerne til at møde en titelfigur, der forsøger 'virkelig gerne at ville' blive voksen.

storybild

Rita har haft så travlt med at hjælpe sine elever, at hun har glemt sine egne børn lidt, siger Mille Dinesen. Men i den nye sæson forsøger hun at være en mere uselvisk mor. (Billede: TV 2)

Om halvanden uges tid vender Rita tilbage til skærmen, når TV 2 har premiere på anden sæson af serien om den noget uortodokse lærer fra Islevgård Skole.

Men det er ikke sikkert, at seerne kommer til at kunne genkende den rapkæftede blondine, der kæmper med næb og kløer for sine elever – og dyrker sex med deres fædre på skolen toilet! – når klokken ringer ind igen.

- Rita prøver at blive voksen. Jeg tror, hun har kunnet se, at hun har fejlet, især i forholdet til sine børn. Hun er jo en så engageret lærer, at hun glemmer sine egne børn lidt. Hun har fucket rundt med alle mulige mænd, hun er blevet gravid med en af dem … der er rod og støj på linjen, og hun rager uklar med folk i et væk, siger Mille Dinesen om sit tv-alter ego, som i den nye sæson forsøger at indgå i et 'almindeligt' parforhold.

Men det er ikke så let for hende.

- Hun prøver at virkelig gerne ville en tilstand af normalitet. Og det kæmper hun jo med. For alt det, der bobler inden i hende og er Ritas dna, skal jo ud på en eller anden måde, teaser skuespillerinden.

Man tænker jo, at det kun kan gå galt?

- Præcis, lyder det fra Mille Dinesen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Scorede i finalen i København: Nu har...
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Jes Dorphs søn gik på samme skole som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx