Af - 05/01-15 14:11; Opdateret: 05/01-15 21:04

Tyrkiske Esra er sexolog: - Det var beskidt at føle lystTyrkiske Esra er sexolog: - Det var beskidt at føle lyst

Som ung havde 32-årige Esra et anstrengt forhold til sex. I dag er hun ved at uddanne sig til sexolog, fordi hun ønsker at hjælpe andre.

32-årige Esra kommer fra Istanbul, men har boet i København siden 2005 og inden da nogle år i Norge. Hun er ved at uddanne sig til sexolog, fordi hun ønsker at hjælpe andre.

Esras mor er kristen, hendes far er muslim. Man talte ikke om sex i hendes familie, og hun kommer fra et samfund, hvor kvinden helst skal holde sig lidt tilbage.

- Jeg var 21 år gammel, da jeg fik min første kæreste i Norge. Når det kom til sex, turde jeg ikke vise min interesse, for jeg følte, det var beskidt, at jeg følte lyst, fortæller Esra i programmet 'PerkerDansk', der bliver sendt for første gang på DR3 i aften.

Sexolog guider - Sådan slipper du af med præstationsangst
Sexolog guider - Sådan slipper du af med præstationsangst

I dag understreger Esra, der for tiden er single, at et godt sexliv er nøglen til et godt kærlighedsliv.

Serien 'PerkerDansk' sætter i første afsnit netop fokus på kærlighed og sex blandt herboende danskere med en anden etnisk baggrund.

- Der er en tendens til i det danske samfund, at vi har berøringsangst, når det kommer til at tale om flygtninge, indvandrere og efterkommere. Vi ved ikke helt hvem de er, eller hvad vi skal kalde dem, og vi har måske også svært ved at skelne de forskellige kulturer, befolkninger og religioner fra hinanden. Med serien skal vi se nærmere på kløfterne og lighederne mellem herboende befolkningsgrupper og jeg håber, at programmerne vil give både indsigt og aha-oplevelser, siger souschef i DR Ung, Erik Struve Hansen.

Økologisk sexlegetøj er et hit: Danske kvinder vil  ha' dildoer lavet af træ
Økologisk sexlegetøj er et hit: Danske kvinder vil ha' dildoer lavet af træ

Første afsnit af 'PerkerDansk' bliver sendt i aften klokken 21.30 på DR3 og kan også ses på dr.dk.

LÆS OGSÅ: Unge afbryder samleje for at tale i telefon

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx