Af - 30/03-16 20:28

Nu kan du oddse på den nye Game of Thrones-sæson: Hvem dør først?Nu kan du oddse på den nye Game of Thrones-sæson: Hvem dør først?

Du kan nu oddse på den kommende sæson af Game of Thrones.

Bildstrecke im Grossformat »

I Game of Thrones dør karaktererne nærmest som fluer, og det kan være overordentligt svært at forudse det næste dødsfald. Men hvis du alligevel har mod på at prøve, kan du nu oddse på den kommende sæson af serien hos Danske Spil. Det oplyser bettingfirmaet i en pressemeddelelse.

Forsker: Derfor hitter tv-serier hos danskerne
Forsker: Derfor hitter tv-serier hos danskerne

De tidligere sæsoner af serien har fulgt forfatter George R.R. Martins fem bøger, men da det sjette bind endnu ikke er udkommet, er det ikke givet, hvad der kommer til at ske i sæson 6.

Det er netop uforudsigeligheden og de hurtige handlingsskift, der gør Game of Thrones til en oplagt serie at lave odds på, mener direktør i Danske Licens Spil, Niels Erik Folmann.

- Game of Thrones er en uhyre populær serie, men også en serie der er omgærdet af hemmelighedskræmmeri og hurtige skift i handlingen. Den er oplagt at lave odds på, men det har ikke været muligt før denne sæson. Nu er der så få mennesker, der kender handlingen, og derfor har vi grebet chancen for at give de mange fans ekstra spænding op mod premieren, siger han i pressemeddelelsen.

Chok: Så tæt var succes-serie på aldrig at blive indspillet
Chok: Så tæt var succes-serie på aldrig at blive indspillet

Favoritten til at dø først er Jorah Mormont, der giver odds 2,10, efter at han blev inficeret med sygdommen 'greyscale' i sidste sæson. Et spil på, at Nikolaj Coster-Waldaus karakter, Jaime Lannister, dør først, kan give pengene ni gange igen.

Udover at spille på dødsfald kan man også sætte penge på en række special-spil. For eksempel kan man til odds 4 spille på, at Daenerys Targaryan og Jon Snow møder hinanden i sæson 6. Hvis man er lidt mere vovet, kan man til odds 100 satse på, at den stumme Hodor kommer til at sidde på 'The Iron Throne' i løbet af den kommende sæson.

Første afsnit af Game of Thrones' nye sæson kan ses på HBO Nordic den 25. april. Du kan finde oddsene på serien her.

Du kan se den seneste teaser for den nye sæson her:

Game of Thrones har fået officiel premiere-dato
Game of Thrones har fået officiel premiere-dato

Den nye plakat for Game of Thrones får håbefulde fans til at gå amok
Den nye plakat for Game of Thrones får håbefulde fans til at gå amok

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To-årig dreng sad fast i rulletrappe...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Derfor...
bt.dk
Væbnet betjent blev uden for skole...
bt.dk
Philip tabte et væddemål: Nu har han...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx