Af - 20/12-16 15:19; Opdateret: 20/12-16 16:28

Skuffet skuespiller: DR lukker vores komedie-serieSkuffet skuespiller: DR lukker vores komedie-serie

Skuespiller Louise Mieritz skriver på Facebook, at DR på grund af dårlige seertal har valgt ikke at sende en tredje sæson af 'Ditte&Louise'.

Bildstrecke im Grossformat »

- Kære fans af Ditte&Louise. Vi er rigtig kede af at fortælle jer, at DR netop har besluttet ikke at forlænge serien med en tredje sæson. Begrundelsen er, at seertallene ikke var høje nok. Den havde vi ikke lige set komme, men de kan ikke slå os ihjel og vi vender tilbage med nyheder om vores arbejde i det nye år. Af hjertet tak for opbakning og kærlighed. Uden jer, ingenting. Kys fra Ditte og Louise.

Sådan skriver en skuffet Louise Mieritz tirsdag eftermiddag på Facebook.

Twerk Queen: - Jeg vil have en mand, der slikker fisse!
Twerk Queen: - Jeg vil have en mand, der slikker fisse!

Anden sæson af komedieserien 'Ditte&Louise', der har kørt i efteråret hver fredag på DR1, er netop nået til vejs ende og nåede aldrig i top 10 over de mest sete tv-programmer, til trods for at man i sæsonen havde kendte navne som Trine Dyrholm, Jakob Cedergreen og Silas Holst på rollelisten.

De manglende høje seertal er hovedårsagen til, at man vælger at slutte nu, fortæller kanalchef på DR1 Pil Gundelach Brandstrup til metroxpress:

- Vi har været super glad for de to sæsoner, og det har været af høj kvalitet. Men på DR vil vi også gerne samle befolkningen, og det er desværre ikke lykkedes med serien, lyder begrundelsen.

Serien kan ses på dr.dk/tv til og med marts 2017.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Situationen på det danske...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Teenager voldtaget på festplads:...
bt.dk
Kent Nielsen anede ikke, at han ville...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx