Af - 06/05-16 16:22; Opdateret: 06/05-16 17:35

Tidligere Disney-stjerne anholdt for bankrøveriTidligere Disney-stjerne anholdt for bankrøveri

Han blev anholdt efter at have været på flugt i en længere periode.

Bildstrecke im Grossformat »
Vanessa lærte i en tidlig alder, hvordan det føles at være hovedperson i en skandale. I 2007 dukkede personlige nøgenbilleder, der muligvis blev taget, da hun stadig var mindreårig, op på internettet. Sammen med Disney formåede hun at genskabe sit uskyldige image - indtil til et nyt sæt nøgenbilleder dukkede op i 2009. Efter sin Disney-karriere blev LaBeouf en af verdens største biograf-succeser. Men siden er det gået ned ad bakke. Han blev anholdt for et overfald i 2005, ulovlig indtrængen i 2007, udeblev fra en retssag i 2008 og kørte spirituskørsel. I juni 2014 søgte han hjælp ved Anonyme Alkoholikere. Lohan blev anholdt adskillige gange i perioden 2007-2012. Hun har haft flere ophold på afvænningsklinikker og har været anklaget for spirituskørsel, besiddelse af kokain, at køre bil uden kørekort og tyveri. Har kæmpet med problemer som cutting, misbrug, bulimi og maniodepressiv sindslidelse. Efter hun i slutningen af 2010 slog en backup-danser, endte hun på behandlingscenteret Timberline Knolls. Efter tre måneder blev hun udskrevet men boede i lang tid sammen med andre, der kæmpede for at genskabe hverdagen. Efron blev indlagt på et afvænningscenter i starten af 2013, da han kæmpede med et alkoholmisbrug. Opholdet formåede han at holde hemmeligt for offentligheden helt frem til foråret 2014. Han har været ædru siden juni 2013. Miley Cyrus blev berømt, da hun var stjernen i tv-serien 'Hannah Montana'. Men mod slutningen af tv-serien følte hun en trang til at slippe af med sit lillepige-image. Kort efter lækkede videoer af lapdance, bong-rygning, alkoholindtag som mindreårig og en række letpåklædte billeder. I dag turnerer hun med et kontroversielt show. Røg som 20-årig i fængsel for spirituskørsel i 2011. Som konsekvens blev han skrevet ud af tv-serien 'Pair of Kings' (hovedrolleindehaver), og serien 'PrankStars' (tv-vært) blev aflyst. Britney blev kendt som naboens datter i Disneys 'The Mickey Mouse Club'. Efter problemer med alkohol og stoffer, havde hun i 2007 et offentligt sammenbrud, hvor hun barberede sig skaldet. Hun har siden formået at vende tilbage til sin karriere med gode salgstal.

I galleriet kan du se, hvilke andre Disney-stjerner, der endte i uføre.

Deleriyes Joe Cramer havde stor succes som barn, hvor han var skuespiller for Disney, og blandt andet var med i hit-filmen 'Tilbage til virkeligheden', hvor han spillede hovedrollen.

Da Demi Lovato fik kontrakt med Disney bad de hende ændre dette ved sit udseende
Da Demi Lovato fik kontrakt med Disney bad de hende ændre dette ved sit udseende

Men succesen er udeblevet som voksen, hvor den 42-årige flere gange har været på kant med loven.

Søndag blev han anholdt efter han angiveligt stod bag et bankrøveri torsdag, hvor han var gået ind i en bank iført paryk, bandanna og solbriller og bad om at få udleveret kontanter, skriver Mirror.

YES! Disney-hit bliver til kæmpe tv-serie
YES! Disney-hit bliver til kæmpe tv-serie

I første omgang slap han væk fra banken, men efter at have set videoovervågningen igennem, var betjentene sikre på, der var tale om den tidligere Disney-skuespiller, da de kendte ham fra flere andre kriminelle forhold.

- Selvom han var forklædt under røveriet, kunne vi hurtigt identificere ham, da flere af vores betjente havde haft kontakt med ham ved andre lejligheder, siger Harrison Mohr fra Sunshine Coast Royal Canadian Mounted Police, ifølge Mirror.

Den 42-årige Deleriyes Joe Cramer sidder nu varetægtsfængslet, mens politiet arbejder på at udarbejde en fyldestgørende tiltale.

Nu skal denne Disney-klassiker også laves til spillefilm
Nu skal denne Disney-klassiker også laves til spillefilm

I galleriet kan du se, hvilke andre Disney-stjerner, der endte i uføre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ballade internt i regeringen: Var det...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Uhyggeligt gidseldrama i Frankrig: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx