Af - 08/12-15 10:05; Opdateret: 08/12-15 14:16

Husker du Ludvig fra 'Ludvig og Julemanden'? Sådan ser han ud i dagHusker du Ludvig fra 'Ludvig og Julemanden'? Sådan ser han ud i dag

Thomas Norgreen spillede i 2011 hovedrollen Ludvig Glad i TV2's julekalender 'Ludvig og Julemanden'. Dengang var han 12 år, i dag er han 16 og går på handelsskolen i Køge.

Bildstrecke im Grossformat »

Thomas Norgreen var tilbage i 2011 allerede kendt som Bøllebob i filmen af samme navn, da han fik hovedrollen som Ludvig Glad i TV2's julekalender 'Ludvig og julemanden', hvor han blandt andet spillede overfor julemanden i skikkelse af Lars Hjortshøj.

LÆS OGSÅ: Husker du Josefine fra 'Jesus og Josefine'? Sådan ser hun ud i dag

Dengang var han 12 år, og han husker det i dag som den fedeste oplevelse.

Vi filmede i et halvt år og var nærmest én stor familie. Det var så nice. Efterfølgende var jeg på turné med et reklamebureau, hvor jeg skulle skrive autografer i indkøbscentre. Det var ret sjovt, at folk på en eller anden måde så op til en.

LÆS OGSÅ: Husker du 'onde' Rune fra 'Pagten'? Sådan ser han ud i dag

Han fortæller med et grin, at det i dag her fire år senere stadig er ret brugbart at have været med i en julekalender, når han er i byen med drengene.

- Haha, det har jeg brugt mange gange. Eller det vil sige, det er drengene, der blærer sig med det, og så kommer det mig til gode.

LÆS OGSÅ: Husker du Signe fra 'Tvillingerne og Julemanden'? Her er hun nu

Thomas Norgreen er i dag 16 år og går på handelsskolen i Køge. Han arbejder ved siden af i en McDonalds, hvor han står og laver burgere, og så holder han en lille pause fra film og tv, da det vil give for meget fravær i skolen.

- Jeg har lavet et par kortfilm og været med i 'Hjørdis'-serien på TV2 siden julekalenderen', så jeg har ikke sluppet det helt. Nu må vi se hvad der sker. Det er i hvert fald ret fedt at have på cv'et, da det viser, at man kan arbejde hårdt og under stress over en længere periode.

LÆS OGSÅ: Husker du Jonas fra 'Jul i Valhal'? Sådan ser han ud i dag

LÆS OGSÅ: Husker du Frederikke fra 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx