Af - 08/12-15 10:05; Opdateret: 08/12-15 14:16

Husker du Ludvig fra 'Ludvig og Julemanden'? Sådan ser han ud i dagHusker du Ludvig fra 'Ludvig og Julemanden'? Sådan ser han ud i dag

Thomas Norgreen spillede i 2011 hovedrollen Ludvig Glad i TV2's julekalender 'Ludvig og Julemanden'. Dengang var han 12 år, i dag er han 16 og går på handelsskolen i Køge.

Bildstrecke im Grossformat »

Thomas Norgreen var tilbage i 2011 allerede kendt som Bøllebob i filmen af samme navn, da han fik hovedrollen som Ludvig Glad i TV2's julekalender 'Ludvig og julemanden', hvor han blandt andet spillede overfor julemanden i skikkelse af Lars Hjortshøj.

Husker du Josefine fra 'Jesus og Josefine'? Sådan ser hun ud i dag
Husker du Josefine fra 'Jesus og Josefine'? Sådan ser hun ud i dag

Dengang var han 12 år, og han husker det i dag som den fedeste oplevelse.

Vi filmede i et halvt år og var nærmest én stor familie. Det var så nice. Efterfølgende var jeg på turné med et reklamebureau, hvor jeg skulle skrive autografer i indkøbscentre. Det var ret sjovt, at folk på en eller anden måde så op til en.

Husker du 'onde' Rune fra 'Pagten'? Sådan ser han ud i dag
Husker du 'onde' Rune fra 'Pagten'? Sådan ser han ud i dag

Han fortæller med et grin, at det i dag her fire år senere stadig er ret brugbart at have været med i en julekalender, når han er i byen med drengene.

- Haha, det har jeg brugt mange gange. Eller det vil sige, det er drengene, der blærer sig med det, og så kommer det mig til gode.

Husker du Signe fra 'Tvillingerne og Julemanden'? Her er hun nu
Husker du Signe fra 'Tvillingerne og Julemanden'? Her er hun nu

Thomas Norgreen er i dag 16 år og går på handelsskolen i Køge. Han arbejder ved siden af i en McDonalds, hvor han står og laver burgere, og så holder han en lille pause fra film og tv, da det vil give for meget fravær i skolen.

- Jeg har lavet et par kortfilm og været med i 'Hjørdis'-serien på TV2 siden julekalenderen', så jeg har ikke sluppet det helt. Nu må vi se hvad der sker. Det er i hvert fald ret fedt at have på cv'et, da det viser, at man kan arbejde hårdt og under stress over en længere periode.

LÆS OGSÅ: Husker du Jonas fra 'Jul i Valhal'? Sådan ser han ud i dag

LÆS OGSÅ: Husker du Frederikke fra 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx