Af Sebastian Bjerring Jensen - 27/07-17 19:29

Nu bekræfter TV 2: Svømmedarling med i 'Vild med Dans'Nu bekræfter TV 2: Svømmedarling med i 'Vild med Dans'

Mie Ø. Nielsen skal være med i næste sæson af 'Vild med dans'.

storybild

(Billede: Henning Bagger)

Det bekræfter TV 2 overfor BT.

Svømmedarlingen, der vandt bronze ved OL i 2016, skal konkurrere med Iben Hjejle, Jokeren, Dak Laddaporn, Lucas Hansen, Daniel Svensson og Sofie Lassen-Kalhke, der indtil videre er bekræftede deltagere til næste sæsons 'Vild med dans'.

Den 20-årige svømmer, der specialiserer sig i rygsvømning, fortæller til BT, at hun ser frem at vise danskerne sine dansetrin:

»Det bliver sjovt. Jeg glæder mig rigtig meget, og det bliver fedt at møde de andre. Det bliver spændende at prøve noget nyt,« siger hun.

Mie Ø. Nielsen er ikke den eneste svømmer, der har kastet sig ud i vals, charleston eller samba på landsdækkende tv. Kollegaerne Lotte Friis og Jeanette Ottesen har tidligere deltaget i danseprogrammet, og de har begge rost det til skyerne:

»De har jo fortalt, hvor fedt det var, og hvor meget de hyggede sig i programmet. Jeanette var også helt oppe at køre, da hun fandt ud af, at jeg måske skulle være med,« siger Mie Ø. Nielsen.

Svømmedarlingen kan dog meget vel komme til at ligne Bambi på isen, når hun skal danse foran hele Danmark. Hun har nemlig aldrig gået til dans før og har altså kun svunget hofterne, når hun har været til fest.

BT har i dag også kunnet afsløre, at YouTube-stjernen Julia Sofia Aastrup også skal kridte danseskoene til september, hvor den nye sæson af danseprogrammet bliver sendt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lauritz.com har i årevis solgt...
bt.dk
Jobcenter har sendt gigtramte Kim i...
bt.dk
Nu afsløres kronprins Frederiks...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx