Af - 02/03-14 09:27

Hun er vært til Oscar-showet i aftenHun er vært til Oscar-showet i aften

I aften – eller nat dansk tid – når verdens absolut mest glamourøse prisuddeling, The Oscars, løber af stablen, er det med en kvinde bag roret.

storybild

I aften – eller nat dansk tid – når verdens absolut mest glamourøse prisuddeling, The Oscars, løber af stablen, er det med en kvinde bag roret. (Billede: Polfoto)

Og hun har gjort det før.

Der er nemlig genvalg til den yderst populære amerikanske entertainer Ellen DeGeneres.

Ellen, som til daglig har sit eget talkshow, var senest vært for The Oscars i 2007. En bedrift, der skaffede hende en nominering til en Emmy Award.

Jared Leto: En Oscar vil være fantastisk
Jared Leto: En Oscar vil være fantastisk

Og man forstå hvorfor. For på trods af hendes debut som værtinde, tog Ellen med rappe punchlines, naturlig charme og sjælden set afslappethed publikum med storm.

Dengang var hun ikke alene den første kvinde, der fik lov til at stå som vært foran Hollywoods spidser, hun var også den første erklærede homoseksuelle vært. Og det brugte hun i høj grad som humoristisk skyts under sin værtrolle.

Sjove facts: Det vidste du ikke om Oscar-showet
Sjove facts: Det vidste du ikke om Oscar-showet

- Sikke en fantastisk aften – og sikken mangfoldighed her i salen i en tid, hvor der har været så mange negative ting at sige om folks race, religion og seksuelle orientering. Og jeg vil gerne sige det her: Hvis der ikke var sorte, jøder og homoseksuelle, ville der ikke være Oscar - eller nogen med navnet Oscar, hvis man tænker over det, sagde Ellen DeGeneres blandt andet under showet.

Se Ellen DeGeneres' morsomme monolog fra den 79. udgave af den prestigefyldte prisuddeling herunder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx