Af - 31/03-14 15:00; Opdateret: 31/03-14 16:00

Filmen alle så i 1986: Nu er der en 2'er på vejFilmen alle så i 1986: Nu er der en 2'er på vej

Filmen, som tog alle med storm i 1986, kan få en efterfølger.

storybild

To af hovedrollerne i den originale 'Top Gun' - Tom Cruise og Kelly McGillis.

Det er efterhånden 28 år siden, at Tom Cruise fik sit helt store kommercielle gennembrud, som den kække Pete ‘Maverick’ Mitchell i filmen ‘Top Gun’.

Sagsøger Tom Cruise: - Du har stjålet Mission Impossible!
Sagsøger Tom Cruise: - Du har stjålet Mission Impossible!

Men nu - næsten tre årtier senere - kan der være en opfølger på vej. Det afslørede Tom Cruise selv, da han blev interviewet på den røde løber ved Empire Magazine’s Film Awards i London.

- Intet er besluttet endnu, og der er et par forhindringer på vejen, men det ville være sjovt, sagde Tom Cruise ifølge Sky News.

Kidman: Tom Cruise ødelagde Oscar-glæde
Kidman: Tom Cruise ødelagde Oscar-glæde

‘Top Gun’, der handlede om en flok af USA’s skarpeste US Navy-piloter, var det største biografhit i 1986 og indtjente næsten to milliarder kroner på verdensplan.

Snakken om en opfølger har kørt siden 2010, men da instruktøren Tony Scott døde i 2012, blev planerne sat i bero. I juni måned sidste år løftede producenten Jerry Bruckheimer sløret for, at man havde genoptaget planerne.

- Vi vil stadig lave filmen, og Tom Cruise og Paramount er stadig meget interesserede i, at vi laver den. Det er noget, som han (Tom Cruise, red.) er meget entusiastisk omkring. Så længe han holder fast i den entusiasme, skal vi nok få den lavet, sagde Bruckheimer.

Tom Cruise : Derfor ville Katie skilles
Tom Cruise : Derfor ville Katie skilles

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx