Af - 28/02-16 22:23; Opdateret: 28/02-16 22:33

GIF-overblik: Sådan plejer Leonardo DiCaprio at reagere når han taber en OscarGIF-overblik: Sådan plejer Leonardo DiCaprio at reagere når han taber en Oscar

Leonardo DiCaprio ved om nogen, hvordan man ifører sig et 'god taber'-ansigt.

Bildstrecke im Grossformat »

Til trods for at Leonardo DiCaprios film-cv er blandt historiens allerbedste, har den 41-årige skuespiller stadig til gode at vinde en Oscar.

Konrad ligner ung Leo DiCaprio på en prik: Nu får han unikt job
Konrad ligner ung Leo DiCaprio på en prik: Nu får han unikt job

Alle regner med, at han vinder i år for sin præstation i vildmarks-dramaet 'The Revenant', men hvis det nu skulle gå så galt, at prisen går til en anden, har han heldigvis god rutine i at spille rollen som den gode taber.

Bevis-førelse:

#1: 1993
En 19-årig Leonardo DiCaprio spiller retarderet i 'What's Eating Gilbert Grape', men taber 'bedste mandlige birolle' til 'Men in Black'-Tommy Lee Jones, der spiller en politimand i filmen 'The Fugitives'.

#2: 2005
Leonardo DiCaprio spiller vanvittig pilot i 'The Aviator', men taber 'bedste mandlige hovedrolle' til Jamie Foxx, der spiller blind musiklegende i filmen 'Ray'.

Hun er grunden til, at ingen kvinde kan vinde DiCaprio's hjerte
Hun er grunden til, at ingen kvinde kan vinde DiCaprio's hjerte

#3: 2007
Leonardo DiCaprio spiller ivrig diamantjæger i 'Blood Diamond', men taber 'bedste mandlige hovedrolle' til Forest Whitaker, der spiller ond, afrikansk præsident i 'The Last King of Scotland'.

#4: 2014
Leonardo DiCaprio spiller sindssyg børsmægler i 'The Wolf of Wall Street', men taber 'bedste mandlige hovedrolle' til Matthew McConaughey, der spiller AIDS-patient i 'Dallas Buyers Club'.

I perioden 1994 til 2005 hvor Leonardo DiCaprio slet ikke er nomineret til en Oscar, må han følge showet fra tilskuerpladserne med et professionelt 'jeg er da ligeglad med, at de har overset min præstation'-ansigt.

Hvad gik der galt?

1997 - Hvem er konge af verden?

2000 - Hvem har en lækker strand?

2002 - Hvem har scoret Cameron Diaz?

Facebook afslører: Så tæt er du på DiCaprio og Aniston
Facebook afslører: Så tæt er du på DiCaprio og Aniston

2006 - Hvem er en badass undercover politimand?

2010 - Hvem kan fucke med din hjerne?


2012 - Hvem er den sejeste slaveejer?


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx