Af - 01/03-14 08:00

'X Factor'-Pernille hylder Paradise-Henrik: Han er legendarisk'X Factor'-Pernille hylder Paradise-Henrik: Han er legendarisk

Pernille fra årets X Factor sang 'Holy Grail', der af Henrik Petersen fra årets Paradise Hotel er blevet udnævnt til den ultimative score-sang.

storybild

Pernille Nordtorp fra årets X Factor.

Pernille Nordtorp gik videre til næste uges 'X Factor' som den første. Det skete med hendes fortolkning af Jay Z og Justin Timberlakes hit 'Holy Grail'.

Sangen er af Henrik Petersen fra årets Paradise Hotel udnævnt til den perfekte score-sang. Se bare hvordan det gøres i videoen herunder:

Pernille Nordtorp har set klippet, og hun er vild med det.

- Det er jo et helt legendarisk klip, og man kan se, at det kommer fra hjertet. Jeg kan godt se det søde i det, selv om det er helt ude i hampen, siger hun med et smil.

Er du enig med Henrik i, at det er den ultimative score-sang?

- Nej, men bare at se ham sidde der og... Nej, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Legendarisk, det er legendarisk, lyder det fra Pernille Nordtorp med et grin.

Den kønne deltager var ganske tilfreds med sin egen præstation fredag aften.

- Det var så fedt for en gangs skyld ikke at skulle stå der og svede. Jeg blev simpelthen bare så glad, da mit navn blev råbt op. Jeg synes, at det gik rigtig godt, jeg er stadig meget hæs, men jeg fik fyret den af og givet den gas, siger Pernille Nordtorp, der altså er klar til endnu et liveshow på fredag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx