Af Bo Poulsen - 30/05-17 16:25

Linse Kessler om Geggos opvækst: 'Det er nok den eneste ting, jeg virkelig fortryder'Linse Kessler om Geggos opvækst: 'Det er nok den eneste ting, jeg virkelig fortryder'

Mandag udkommer Linse Kesslers bog 'Mopper og Mig', som er en samtalebog, der omhandler Linse Kesslers barndom og moderen 'Mopper', der gik bort i november 2016.

storybild

Nu starter 11. sæson af Familien fra Bryggen. Portræt af Linse og datteren Stephanie på Dragør Havn den 21. februar 2017.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017

I forbindelse med bogudgivelsen var Linse Kessler på besøg hos 'Go'morgen Danmark' mandag morgen.

Her fortalte den storbarmede kendis blandt andet, at der er én ting, som hun fortryder i forhold til datteren Stephanie 'Geggo' Christiansen.

»Jeg har været i fængsel, og det kan man jo ikke byde et barn. Det vil jeg sige, det er dét, jeg fortryder. Altså de der små domme - 30 dage, 60 dage, 90 dage - det var ikke så slemt, der kunne hun lige være ved Mopper eller ved Ditte, men når jeg skulle være væk i 15 måneder - det var ikke fair. Det er nok den eneste ting, jeg virkelig fortryder,« siger Linse i morgenprogrammet.

Sådan var Moppers sidste dage: 'Jeg blev chokeret ved at se hende'
Sådan var Moppers sidste dage: 'Jeg blev chokeret ved at se hende'

Linses råd: Det skal du gøre, når alting er 'nederen og uoverskueligt'
Linses råd: Det skal du gøre, når alting er 'nederen og uoverskueligt'

Og hvis man tæller alle dommene sammen, så har Linse Kessler været væk fra sin datter i et godt stykke tid. Hun har sammenlagt været fængslet i syv års tid. Hun er blandt andet dømt for ulovlig våbenbesiddelse, vold, indsmugling af hash, trusler rettet mod vidner og ulovlig indtrængen.

Geggo blev selv mor i 2016, hvor hun sammen med kæresten Cengiz Mads Salvarli fik datteren Alba. Og i forhold til sig selv og Mopper, så mener Linse, at datteren er en meget bedre mor. At hun slår dem begge 'med længder'.

I bogen 'Mopper og mig' kommer de to blandt andet lidt mere ind på sygdommen, der tog Moppers liv.

LÆS OGSÅ: Overvældet Linse fejrer fødselsdag: Det skal hun lave i dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx