Af - 08/11-15 12:50; Opdateret: 10/12-15 13:22

Denne barnestjerne skal spille 'Den lille havfrue' i ny filmDenne barnestjerne skal spille 'Den lille havfrue' i ny film

Det er en 18-årig tidligere barneskuespiller, der skal spille Ariel.

Bildstrecke im Grossformat »

Chloë Grace Moretz skal spille den lille havfrue i en kommende filmatisering af H.C. Andersens eventyr fra 1837. Det skriver den 18-årige skuespillerinde selv på sin Instagram.

Der er endnu ikke mange informationer om den kommende film, men efter sigende skulle den lægge sig mere om af den originale version af H.C. Andersen, i stedet for den lykkeligere version, som Disney har lavet som tegnefilm.

LISTE: Hov! Har du bemærket disse 7 Disney-plothuller?
LISTE: Hov! Har du bemærket disse 7 Disney-plothuller?

Chloë Grace Moretz har været i filmbranchen, siden hun var otte år gammel og blandt andet medvirket i film som 'Kick-Ass', '500 Days of Summer' og 'Carrie'. Næste år skal hun være med i filmen 'Neighbors 2: Sorority Rising' med Seth Rogen og Zac Efron.

Den anerkendte instruktør Sofia Coppola har tidligere været tilknyttet projektet, men forlod det tidligere på året på grund af 'kreative uenigheder' med filmstudiet.

TV: Forsvundet Disney-film dukket op efter 87 år
TV: Forsvundet Disney-film dukket op efter 87 år

Variety skriver, at skuespillerinden Chloë Grace Moretz kan være en af grundene til, at Sofia Coppola forlod projektet, fordi hun hellere ville have en mindre kendt skuespillerinde til at spille havfruen.

LÆS OGSÅ: Juhuuu: Netflix for Disney-elskere er på vej til Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx