Af - 03/12-15 10:54

Husker du Frederikke fra 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dagHusker du Frederikke fra 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dag

Nikoline Christiansen spillede i 2008 hovedpersonen Mikkels godhjertede veninde i TV2-julekalenderen 'Mikkel og guldkortet' . I dag er hun blevet 22 år gammel, og så drømmer hun om at lave mere film og tv.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre i galleriet og se hvordan Nikoline ser ud i dag.

Nikoline overtager i dag metroxpress Snapchat-profil. Følg med på 'mxfesten'

Fulgte du tilbage i 2008 med i julekalenderen 'Mikkel og guldkortet', husker du helt sikkert Mikkels veninde Frederikke, som forsøgte at redde Afrika ved at sælge geder i et stormagasin.

Frederikke blev spillet af den i dag 22-årige Nikoline Christiansen, som fortæller, at hun fik rollen ad en lille omvej.

- Da jeg var helt lille, blev jeg tilbudt rollen som 'Ulvepigen Tinke', men mine forældre syntes, jeg var for ung. Et par år senere ringede min caster og ville have mig til casting på 'Mikkel og Guldkortet', og så kom jeg med.

'Casper og Mandrilaftalen' vender tilbage på tv
'Casper og Mandrilaftalen' vender tilbage på tv

Hun husker det som en sindssyg sjov oplevelse at indspille julekalender, men det kom lidt bag på hende, hvor meget hun blev genkendt efterfølgende.

- Det var tit de lidt ældre, der genkendte mig. For eksempel når jeg var til fest med min storebror. Jeg ved aldrig rigtig, hvordan jeg skal reagere, når folk siger, de har set mig før. Jeg tror pludselig, de har alle mulige forventninger til, at jeg skal gøre eller sige noget. Jeg arbejder i dag som lærervikar og bliver stadig overrasket, når børnene genkender mig. Jeg var jo 14-15 år gammel dengang, haha.

TV: Bedstefar holder jul alene: Kan du holde tårerne tilbage?
TV: Bedstefar holder jul alene: Kan du holde tårerne tilbage?

Nikoline arbejder som nævnt for tiden i en skole og børnehave som vikar og pædagogmedhjælper. Hun står stadig oplistet hos et castingbureau og drømmer om at lave mere film og tv.

- Jeg var for eksempel til casting på '1864'-serien, som hende pigen der sidder og får historien fortalt af den gamle mand. Det kunne være rigtig sjovt at komme med på en stor produktion igen, for sidste gang var en virkelig fed oplevelse.

Nikoline tilføjer, at hun for tiden går på et kursus på Danmarks medie og journalisthøjskole med henblik på at søge ind på DMJX eller KEA til sommer.

LÆS OGSÅ:

Se hvordan Hubert fra 'Absalons Hemmelighed' ser ud i dag

Se hvad Kandis fra 'Alletiders nisse' laver i dag

LÆS OGSÅ: 1. december: Sådan er chancerne for hvid jul ifølge DMI

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Retssagen minut for minut: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx