Af - 15/01-14 17:00

Ulven Peter: Reality har kun givet succesUlven Peter: Reality har kun givet succes

En ny realityserie rammer sendefladen i aften med masser af klynk.

storybild

Peter Birch er blandt deltagerne i et nyt realityprogram på DR3. (Billede: Polfoto/arkiv)

Når DR3 i aften har premiere på 'Selvoptaget', hvor fem danskere kendt fra reality-tv viser deres liv frem, så bliver det med klynk og ynk, at programmet skydes for land.

Joy - kendt fra 'Singleliv' og 'Mig og min mor', Irina Babenko - kendt fra 'Fristet' og 'Divaer i Junglen' samt Pernille - kendt fra 'Paradise Hotel' og 'Divaer i Junglen' fortæller i en halv time om, hvordan de har svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Men i de kommende afsnit træder Ulven Peter frem på scenen.

DR3: Derfor bruger vi licens-kroner på reality-tv
DR3: Derfor bruger vi licens-kroner på reality-tv

Hej Peter, hvorfor har du valgt at være med i 'Selvoptaget'?
- Jeg er med, fordi jeg gerne vil lave PR for min bar, og så synes jeg, at det var et koncept, som jeg kunne stå inde for. Det meste, jeg bliver spurgt om jeg vil deltage i, er madprogrammer og datingprogrammer: Men jeg har en kæreste og er virkelig dårlig til at lave mad. Jeg ville også gerne lidt væk fra min ekskæreste (Amalie, red.), da det meste tv, jeg har lavet, har været sammen med hende. Det her var springbrættet til at stå på egne ben og vise mig fra en anden side.

Hvad synes du om det første afsnit?
- Jeg har slet ikke haft det på samme måde, som det man ser. Jeg har ikke haft problemer med at få jobs efter at have deltaget i reality-tv, jeg har kun fået succes på grund af det. Pernille og Joy virker lidt ekstreme i det første program. Ja, undskyld jeg siger det. Det er slet ikke den opfattelse jeg har af livet efter reality. Joy siger i programmet, at hun ikke kan forstå, hvorfor hun ikke får penge for det, da hun er produktet. Det er slet ikke min opfattelse. Mange af de jobs, vi har lavet, har været rigtig godt betalt. Jeg brokker mig ikke, lad mig sige det sådan.

Ulven Peter: Nu føler jeg mig ikke speciel længere
Ulven Peter: Nu føler jeg mig ikke speciel længere

Første afsnit er meget bygget op omkring konsekvenserne ved at være med i reality-tv. Hvilken rådgivning får man?
- TV3 tilbyder samtaler med en psykolog, som jeg ikke har haft brug for. Da vi lavede Amalies Verden blev vi behandlet rigtig, rigtig godt, så jeg kan ikke sætte en finger på dem, jeg har fået en rigtig flot behandling af Mastiff. Jeg ville jo heller ikke anbefale min bror (Kasper, der deltager i Paradise Hotel i år, red.) at deltage i Paradise Hotel, hvis jeg syntes, det var dårligt for ham.

Han er årets Paradise-hunk
Han er årets Paradise-hunk


Bør man have ondt af realitystjerner?

- Det synes jeg ikke. Vi har selv valgt at være kendte, vi har selv stillet op til casting. Vi har ikke et talent som sådan, vi har bare taget et valg, så jeg kan ikke se, hvorfor folk skal have ondt af os. Jeg ved da også, at mange andre realitykolleger sagtens kan få dagligdagen til at fungere, selv om man laver reality-tv.

Se hvis lillebror der er tjekket ind på Paradise
Se hvis lillebror der er tjekket ind på Paradise

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx