Af - 11/09-14 11:33; Opdateret: 21/04-16 15:34

Hjemløse Alaa der fik tårerne frem hos Medina: Danskerne sender mig poser med tøjHjemløse Alaa der fik tårerne frem hos Medina: Danskerne sender mig poser med tøj

Den hjemløse 'Popstars'-deltager Alaa, som er blevet et kæmpe-hit på mx.dk, er højest overrasket over den opmærksomhed og venlighed, han er blevet mødt med.

Danskerne er vilde med Alaa, der nu får tilsendt tøj af fremmede danskere. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Da 21-årige Alaa valgte at tilmelde sig ‘Popstars’ havde han aldrig drømt om, at han ville blive genstand for så meget opmærksomhed, som tilfældet er.

Næsten 300.000 læsere på mx.dk har klikket på videoer af den unge mand, der har rørt Medina til tårer med sin sang.

- Jeg er meget overvældet over folks støtte, og over hvor forstående og dejlige mennesker i Danmark er, siger Alaa, der i programmet har fortalt, hvordan han er vant til at bo på et herberg for hjemløse.

- I går sendte et kærestepar og den enes lillebror en stor sæk med tøj, som kæresten ikke længere kunne passe, til min nuværende adresse. Jeg blev rørt meget dybt, da jeg slet ikke kender dem, fortæller han.

Rørende video: Her får hjemløs sanger Medina til at græde
Rørende video: Her får hjemløs sanger Medina til at græde

Hjemløs sanger bryder helt sammen: Men så får Medina en mærkelig idé
Hjemløs sanger bryder helt sammen: Men så får Medina en mærkelig idé

Helt surrealistisk
Videoerne af Alaa bliver i disse dage lystigt delt af imponerede danskere på Facebook, og det har han lidt svært ved at vænne sig til.

- Det er så surrealistisk, at folk overhovedet gider at se mine auditions og ovenikøbet dele dem privat. Men samtidig giver det mig et kæmpe boost til at brænde igennem og virkelig gøre et kæmpe stykke arbejde for en dag at blive en kunstner, som folk gider at lytte til.

Malou røg ud af ‘Popstars’: Nu vil jeg slå igennem i USA
Malou røg ud af ‘Popstars’: Nu vil jeg slå igennem i USA

Ikke falske tårer
Deltagelsen i programmet har dog ikke udelukkende været positiv. Alaa har haft let til tårer, så kritikerne mener, at han spiller på dommernes medlidenhed for at nå langt. Alaa selv afviser.

- Når man hver dag i flere år har gået og gemt sig for venner og familie på et herberg og på alle måder forsøgt at fortrænge et liv, som man egentlig ikke selv har valgt, så tror jeg ikke, det er helt unormalt, hvis man det første stykke tid i sådan et program er meget svag og følelsesladet, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx