Af - 02/03-15 22:08

'Vild med dans'-par giver sex-råd: Tag dig sammen mand'Vild med dans'-par giver sex-råd: Tag dig sammen mand

Lai Yde og Mie Moltke forsøger i en ny programserie på Kanal 5 at guide danskerne til et bedre sexliv. De mener, manden er blevet kønsforvirret og kvinden for kontrollerende.

storybild

(Billede: Kanal 5)

Vi får for lidt sex i Danmark.

Ifølge Lai Yde og Mie Moltke, der i aften har premiere på deres nye parforholdsprogram 'Sex, Lai og Mie' på Kanal 5, er danskerne generelt set for dårlige til at holde gnisten i live, når hverdagen indtræffer.

- Vi tager udgangspunkt i det tantriske univers, fortæller Lai Yde.

- Polarisering. Forskellen på den maskuline og feminine pol. I gamle dage var kønsrollerne faste, men så kom ungdomsoprøret og kvindefrigørelsen. Super gode ting, men det har også gjort at manden og kvinden er blevet for ens. Manden bliver for feminin og kvinden for maskulin. Og så ryger gnisten i forholdet.

Parret mener begge køn har et ansvar. Manden skal tage sig sammen. Rejse sig fra sofaen, turde give modspil og tage styringen, når det handler om sex, mens kvinden skal turde slippe kontrollen og være mere sårbar.

- Mange af os danske kvinder skal lære at slippe styringen og turde komme ned i kroppen, hvor sansningen og nydelsen ligger. Det feminine er givende, sansende og åbent - det kan være rigtig svært, men en gave, hvis vi tør. Det er sårbart, men det er også der, du er mest lykkelig, forklarer Mie Moltke.

Det var Lai Yde, der introducerede hende for det spirituelle, da de blev kærester under 'Vild med dans' i 2007.

- De sidste syv år har jeg lært at give slip og lære at elske min krop. Vi behøver ikke være så skamfulde og kontrollerende. Vi er perfekte, som vi er. Kvinder er bange for at være for tykke, og så finder man ud af, at manden jo er ligeglad.

De har et godt råd til danske par der sidder fast i parforholdet.

- Tænk på dig selv i stedet for at fokusere på, hvad din partner gør forkert. Hvad kan du give forholdet? Vil du have en mere maskulin mand, så start med selv at være mere feminin, slutter Mie Moltke.   

LÆS OGSÅ: Ups: TV-selskab uploader intern sex-snak-video med 'Vild med dans'-stjerne

LÆS OGSÅ: Vild med dans-vinder skal skilles

LÆS OGSÅ: Små piger skal vide alt om S/M og analsex

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

De ryddede op i bedstefars hus: Han...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Politiet advarer efter masseuheld:...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx