Af - 22/09-16 09:22

DR-stjerne i swingerklub: 'Det var lige på og hårdt og ned i en badekåbe'DR-stjerne i swingerklub: 'Det var lige på og hårdt og ned i en badekåbe'

Natalie Madueño har imellem første og anden sæson af ’Bedrag’ indspillet en film, der foregår i en swingerklub på Ærø. Her fortæller hun om vejen fra teaterskolen til et swingerbesøg med Martin Buch og Rasmus Botoft fra 'Rytteriet'.

Bildstrecke im Grossformat »

Så står der igen swingersex på programmet.

Bubber besøgte en klub i 2009, landmanden Ole præsenterede sidste år sine dates for fænomenet i programmet ’Landmand søger kærlighed’, og torsdag er der Danmarkspremiere på komedien ’Swinger’ om netop livet i en swingerklub’.

Metroxpress har talt med ’Bedrag’-stjernen Natalie Madueño, der spiller en af de bærende roller i ’Swinger’ som swinger-debutanten Patricia. Hun synes, det er blevet en rigtig fin film.

- Den er faktisk blevet lidt mere alvorlig, end jeg havde regnet med. Den har nogle ret fine pointer og tanker, om nu man lever det liv, man gerne vil leve, som jeg tror, de fleste kan forholde sig til. Det er klart, hvis man bare læser titlen, kan man få et helt andet billede frem, men jeg må advare om, at hvis man går ind for at se en fræk film, så bliver man nok lidt skuffet, haha.

Natalie Madueño er 28 år og uddannet fra Statens Scenekunstskole i 2014. Hun blev sidste år kendt som juristen Claudia Moreno i DR-serien ’Bedrag’, og det var imellem optagelserne af første og anden sæson, at hun sidste forår tjekkede ind på en fiktiv swingerklub på Ærø badehotel, hvor hun blandt andet spiller overfor ’Rytteriet’-duoen Rasmus Botoft og Martin Buch, hvis karakterer kæmper om hendes gunst.

Natalie Madueño og Martin Buch i 'Swinger'

- Det var spændende at sætte sig ind i kulturen. Jeg har jo aldrig været i en swingerklub, og det er jo desværre ikke noget, man snakker højt om, men det var interessant at læse op på, hvor mange der går i swingerklubber, og hvor mange der findes i Danmark. Der findes overraskende mange, fortæller Natalie Madueño (ifølge swingerguiden.dk er der omkring 95.000 swingere i Danmark).

Selvom filmen holder sig nogenlunde over bæltestedet, så kan man naturligvis ikke lave en film i en swingerklub uden at filme sex-scener. Natalies Madueños karakter holder sig mest i beskuerens rolle, men oplevede et filmhold i fuld koncentration.

- Jeg kom jo direkte fra optagelserne på ’Bedrag’, så det var nærmest lige på og hårdt og ned i en badekåbe. Scenerne i kælderen (swingerrummet på badehotellet, red.) var timet ned til den mindste detalje. Mikkel (instruktør Mikkel Munch-Fals) havde tegnet storyboards, så alle vidste præcis, hvad der skulle foregå, hvilket altid er vigtigt i en så sårbar situation.

Natalie Madueño og Rasmus Botoft i 'Swinger'

Med ’Swinger’ har Natalies Madueño nu allerede to film og en stor DR-dramaserie på cv’et efter kun to år som færdiguddannet skuespiller. På skolen får eleverne tudet ørerne fulde om, hvor svært det er at få arbejde, og at de fleste vil komme til at lægge hjemme på sofaen i lange perioder, så hun er naturligvis taknemmelig over sin flotte start på karrieren.

- Jeg har været meget heldig. Både at DR turde give mig det ansvar, og at jeg nu får lov til at være med i en komedie og spille en anden slags rolle. Jeg har jo arbejdet konstant, siden jeg blev færdig fra skolen, og det er først nu at jeg kan holde lidt ferie.

Derfor skulle Nikolaj Lie Kaas dø i 'Bedrag'
Derfor skulle Nikolaj Lie Kaas dø i 'Bedrag'

Natalie Madueño i 'Bedrag'

’Bedrag’ er blevet solgt til en masse lande i udlandet og har blandt andet kørt på BBC i Storbritannien i foråret. Natalie Madueño har både kroatisk og spansk blod i årene og ville elske at arbejde i udlandet.

- Jeg har allerede fået en del henvendelser, men det er et stort marked, så det handler om at manøvrere rigtigt rundt. Jeg har altid gerne ville arbejde på et andet sprog, og særligt det engelske har altid fascineret mig, men jeg ville klart også gerne spille på spansk. Det kunne være en fed udfordring.

Fra Bubber til Prins Henrik: Så godt går det for swingerklubberne
Fra Bubber til Prins Henrik: Så godt går det for swingerklubberne

Hun har nogle arbejdsprojekter ude i fremtiden, som hun ikke kan sige noget om endnu. Skulle hun på et tidspunkt blive arbejdsløs, kunne hun godt se sig selv som iværksætter.

- Jeg kunne godt finde på at starte noget op selv. Jeg har en bog, hvor jeg skriver ideer ned i, og så tegner og skriver jeg meget for at holde kreativiteten i gang. Spørg mig om to år så kan jeg måske svare bedre på, hvad der skal ske.

Prins Henrik-effekten: Swingerklub nyder godt af prinsgemalen
Prins Henrik-effekten: Swingerklub nyder godt af prinsgemalen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde er faldet ud af vindue: Hendes...
bt.dk
Brugte millioner på at ligne den...
bt.dk
Viktor Fischer efter 1-3: Det her vil...
bt.dk
Black Panther på vej til at slå alle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx