Af - 06/03-17 21:47

Se billederne: Hugh Grant er tilbage som premierminister i 'Love Actually'Se billederne: Hugh Grant er tilbage som premierminister i 'Love Actually'

Sidste måned blev nyheden om, at der kommer en opfølger til kultfilmen 'Love Actually', delt igen og igen.

Bildstrecke im Grossformat »
Her er de syv typer, du skal igennem før du finder den eneste ene. Alle typerne skal kunne findes i udgaver af begge køn. De er uhyggeligt pæne at se på, og til at begynde med tror du måske egentlig, at de er rimelig skarpe, men når du først introducerer dem til en af dine mere intelligente venner, så ser du at den er gal. Der er INGEN hjemme på øverste etage. Lektionen er, at ægte skønhed kommer indefra. Livet er hårdt, og der bliver røget en del joints hver dag i den kæmpestore lejlighed som er købt med forældrenes penge. Men når du selv skal på arbejde hver dag, så bliver du bare mødt af et dybt suk ovre fra dynen. Lektionen er: Du vil afsky en, der ikke arbejder lige så hårdt som du selv gør. De får dig til at føle dig som det frækkeste menneske i hele verden, og du tror til at begynde med, at de blot er charmerende, når de påtaler dine mindre heldige sider, men pludselig går det op for dig, at de bare prøver at holde dig nede. Lektion: Røvhuller er ikke charmerende, de sutter bare. Den skøre type, der lever en plaget tilværelse. Du kan måske redde ham eller hende, så er du sikker på, at det nok skal ende med at blive jer to. Du dropper vennerne og dine egne interesser kun for at fokusere på sin skat, der skal frelses. Lad nu være med at spilde seks måneder på det. Lektion: Nogle mennesker kan ikke reddes. Lige meget, hvor meget du end måtte ønske det. Lesson learned: You cant always rescue someone, no matter how much you wish you could. Hvem kender ikke promoteren eller dj'en, som alle vil være venner med? De kan skaffe dig ind til de rigtige fester og har det sjovt over en bred kam. Men festen stopper på et tidspunkt. Lektion: Festen stopper på et tidspunkt, og det skal også holde i hverdagen. Meget lige som med kunstnerkæresten, der har røven fuld af penge, så lever den flade kunstnerkæreste et bohemelive uden fast arbejde. Det er bare dig, der betaler regningerne. Lektionen om den flade kunstnerkæresten: Du bliver nødt til at skabe noget for at kunne kalde dig kunstner. Ellers er du bare en selvherlig stener med et sløjt alibi som kunstner. Den dramatiske kæreste giver dig en god portion drama i dit liv. Store skænderier bliver fulgt op med heftig sex. Det er let at komme til at forveksle dramaet med passion i forholdet. Her er lektionen: Kærlighed bygger på respekt, ikke på drama. På den anden side kan du lære en del om at have storslået sex - en egenskab, du kan drage nytte af i dine kommende forhold. Skribenten Zara råder dig til, at du skal holde hovedet koldt og ikke gå i panik, når dine venner stormer frem med deres forhold. Hvert af dine forhold lærer dig en ting eller to, der gør dig til en bedre kæreste, når du endelig finder frem til den rette.

'Love Actually er en sand kærlighedsfilm, derfor kan du se i galleriet over for, hvilke typer kærester du kan rende ind i, før du finder den ægte kærlighed.

Den populære julefilm rullede for første gang over skærmen for 14 år siden, og siden har den været et fast element i tv-guiden over juleferien.

Nu er de første billeder fra opfølgeren blevet lagt på Twitter, og flere er nok glade for at se, at Hugh Grant er tilbage på lærredet.

14 år efter: Nu kommer opfølgeren på kultfilmen ’Love Actually’ endelig
14 år efter: Nu kommer opfølgeren på kultfilmen ’Love Actually’ endelig

Det er Emma Freud, der deler billeder. Hun er nemlig med til at producere opfølgeren, som er fastsat til at være 10 minutter lang.

Instruktøren til opfølgeren har tidligere været ude at sige, at filmen er så kort, fordi det er meningen at give 'Love Actually'-fans et indblik i, hvordan de fiktive personer har det 14 år efter.

Emma Thompson er den eneste af de gamle, nulevende karakterer, der ikke er med. I filmen spillede hun hustruen til den utro Alan Rickman, som vi kender fra rollen som Snape i Harry Potter og som gik bort i januar sidste år.

Forskning: Derfor gør romantiske film dig til en bedre person
Forskning: Derfor gør romantiske film dig til en bedre person

Manuskriptforfatter og instruktør Richard Curtis lover, at den ti minutter lange film vil blive i samme ånd som originalen.

»Jeg kunne aldrig drømme om at lave en opfølger, men jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave ti minutter for at finde ud af, hvad de laver nu. Hvem har klaret årene bedst? Det er vel det store spørgsmål,« siger Curtis til Rolling Stone.

’Love Actually’-opfølgeren vil have premiere på BBC i England den 24. marts i år i forbindelse med den årlige ’Red Nose Day’, der sætter fokus på og samler penge ind til, fattige børn.

Se billederne her:Rørende budskab: Mor skriver åbent brev til sin 3-årige søn
Rørende budskab: Mor skriver åbent brev til sin 3-årige søn


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx