Af - 06/04-17 10:47

Kvinden bag 'Gift ved første blik': Det ville hun gerne have ændretKvinden bag 'Gift ved første blik': Det ville hun gerne have ændret

Redaktøren på 'Gift ved første blik' peger på et par ting, hun gerne ville lave om på en eventuel femte sæson.

Bildstrecke im Grossformat »

Sidste afsnit af 'Gift ved første blik' løb over skærmen tirsdag aften, hvor de fire par efter fem ugers intensivt kærlighedseksperiment skulle afsløre, om de ønsker at fortsætte ægteskabet eller blive skilt fra hinanden.

Camilla og Nicolas tog vild beslutning - sådan er det gået siden
Camilla og Nicolas tog vild beslutning - sådan er det gået siden

Undervejs i sæson fire er alle par løbet ind i problemer og udfordringer, men spørger man redaktøren bag programmet, så har denne sæson, trods gnidninger parrene imellem, været noget helt specielt.

- Jeg synes, der har været noget ekstraordinært ved den her sæson. Det har bare været noget helt særligt, fordi de medvirkende har inviteret os tættere på end nogensinde og åbner mere op for deres tanker og følelser, og det kan jeg kun sige tak for, for uden dem er der ikke noget program, siger redaktør Sofia Fromberg.

Hun roser samtidig deltagerne for på modig vis at stille sig op og lade hele Danmark følge med i deres jagt på kærligheden, for specielt i år har danskerne som aldrig før diskuteret de fire par og deres gøren og laden.

Hæl i halsen og mordtrusler: Her er de vildeste skandaler fra 'Gift ved første blik'
Hæl i halsen og mordtrusler: Her er de vildeste skandaler fra 'Gift ved første blik'

Den fjerde sæson af 'Gift ved første blik' har været en stor succes for DR, og på nettet har serien især udmærket sig ved at være den mest sete på DR TV i hele 2017 med et ugentligt gennemsnit på 220.000 netseere. Dertil kommer alle de seere, der har fulgt kærlighedseksperimentet på tv.

Trods succesen kan redaktøren dog endnu ikke afsløre, om der kommer endnu en sæson af det populære program.

- Man skal altid tage ting til ende, før man ser på noget nyt, og det er vigtigt, at vi lige lader denne sæson leve sit liv færdigt. Så begynder vi snakken om en sæson mere bagefter, siger Sofia Fromberg.

Janni Ree afslører: Derfor gør Karsten mig ked af det
Janni Ree afslører: Derfor gør Karsten mig ked af det

Såfremt der skulle komme en ny sæson, kan hun dog godt pege på et par ting, man ville se nærmere på. I fjerde sæson havde flere par problemer, fordi afstanden var for stor mellem dem, og de valgte derfor ikke at bo sammen i hverdagene. Sofia Fromberg så dog gerne, at lige præcis denne præmis for programmet blev håndhævet mere.

- Det er en vigtig del af eksperimentet, at man bor sammen og går all in, for det er dér, man lærer hinanden rigtig godt at kende, så vi vil helt sikkert tilstræbe, at det i endnu højere grad skal overholdes. Jeg var også selv med på opstartsmødet, hvor det blev indprentet, hvor meget der ville blive insisteret på det her, fortæller hun.

Kendt dansk tv-par er blevet skilt: - Det er en hård og svær tid
Kendt dansk tv-par er blevet skilt: - Det er en hård og svær tid

Derudover har Sofia Fromberg også en idé til et twist, der måske kan gøre en eventuelt kommende sæson endnu bedre.

- Hvis vi skal lave det igen, er der nogle ting, vi gerne vil kigge på til næste sæson. Jeg synes jo - og det er ikke en kritik af denne sæson, det er meget vigtigt - at det kunne være spændende at komme endnu tættere på at forstå, hvorfor de gør, som de gør, og se på de bagvedliggende mønstre i deltagernes liv. Hvis en var blevet svigtet af sin far som barn, tager man det så med i sit parforhold? Og hvad betyder det? Det kan give ny læring for deltagerne selv, men også seerne, tror jeg, siger Sofia Fromberg.

Hun understreger dog, at det altså ikke er noget, der er på tegnebrættet, da en femte sæson af programmet endnu ikke er bekræftet.

Undrede du dig også? Det var der i Martins kuffert i 'Gift ved første blik'
Undrede du dig også? Det var der i Martins kuffert i 'Gift ved første blik'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Armstrong betaler kæmpe millionbeløb...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx