Af - 27/08-15 09:28

Jennifer Lawrence og Amy Schumer skriver film sammenJennifer Lawrence og Amy Schumer skriver film sammen

Hollywood har fået et nyt makkerpar.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Jennifer Lawrence og Amy Schumer er gået i gang med at skrive en komediefilm, som de også har planer om begge at medvirke i. Det skriver Mirror.

De har startet processen med at skrive 100 sider. Hvis alt går efter planerne, vil komedien være den første gang, at de to kvinder arbejder sammen i Hollywood.

GALLERI: Her er Hollywood-stjernernes kiksede skolefotos
GALLERI: Her er Hollywood-stjernernes kiksede skolefotos

Jennifer Lawrence har fortalt til New York Times, at de to stjerner skal spille søstre. De er næsten færdige med at skrive, fordi manuskriptet bare 'flød' ud af dem.

De to kvinder var for et par uger siden på ferie sammen, hvor den amerikanske komiker Amy Schumer delte dette billede af en menneskepyramide, som de begge to var en del af:

Human pyramid

A photo posted by @amyschumer on

Disse film kan du glæde dig til i 2016
Disse film kan du glæde dig til i 2016

Jennifer Lawrence er kendt fra 'The Hunger Games' og 'X-Men', ligesom hun har vundet en Oscar for sin præstation i 'Silver Linings Playbook' og været nomineret til endnu en for sin rolle i 'American Hustle'.

Amy Schumer er ikke så kendt et navn herhjemme endnu, men er the big deal i USA netop nu, hvor hun er aktuel i filmen 'Trainwreck'. Hun har også sit eget sketch-show, 'Inside Amy Schumer'.

LÆS OGSÅ: Dårligt nyt til alle J-Law-fans

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx