Af - 24/03-17 15:55

Hvem ryger ud af X Factor i aften? Danske Spil er klar med dommenHvem ryger ud af X Factor i aften? Danske Spil er klar med dommen

Når de to fætre i VKation i aften træder på scenen i X Factor, så bliver det for allersidste gang. Bandet kommer nemlig ikke videre til finalen.

Bildstrecke im Grossformat »

I hvert fald ikke, hvis man skal tro oddsætterne hos Danske Spil, som i denne uge peger på, at Mette Lindbergs sidste gruppe VKation ender med at forlade det populære tv-program.

»Det er seerne, der alene bestemmer, hvem der ryger ud, og VKation har overlevet to Farezoner og faktisk overvundet statistikken. Men det, at de er røget i farezonen to gange, tyder også på, at de ikke har den opbakning fra seerne, der skal til, for at overleve, hvilket odds 1,45 på, at de stemmes ud, også peger på,« siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil, i en pressemeddelelse.

Men udfaldet er som bekendt ikke givet på forhånd, derfor kan et ekstraordinært show fra de to fætre godt sende dem videre til finalen, der afholdes næste fredag.

»De skal levere et helt ekstraordinært show, for at få seernes opbakning. Omvendt kan man også sige, at Morten, der ligger i odds 4,5 for at ryge ud, heller ikke kan tillade sig at hvile på laurbærrene. Han skal præstere, hvis han vil i finalen,« siger Peter Emmike Rasmussen.

Lige siden det første liveshow har bookmakerne været overbeviste om, at Chili løber med den samlede sejr, og sådan forholder det sig stadig, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

»Vi startede med at tro, Mia ville vinde, men Chili har overtaget favoritrollen og er nu klar favorit til at løbe med sejren. Hun rammer bare topniveau hver eneste gang,« siger han og tilføjer:

»Vi kan også godt være i tvivl om, hvor meget opbakning Mia egentlig har fra seerne. Vi ved godt, at de siger, de nævner dem i vilkårlig rækkefølge, men hun har altså stået som den 3. sidste de sidste par gange, så noget kunne altså tyde på, at hun ikke har så stor opbakning blandt seerne.«

Overvejer du at spille på, at VKation ryger ud af programmet, så får du hos Danske Spil 1.40 gange pengene igen, mens Morten Nørgaard giver 4,25 gange pengene igen. I den anden ende af skalaen finder vi Mia og Chili, der giver henholdsvis 7,5 og 22 gange pengene igen, hvis en af de to skulle ryge ud.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-favorit skadet inden semifinalen

LÆS OGSÅ: ’X Factor’-vindere skifter navn igen-igen: Se hvad de NU hedder

LÆS OGSÅ: Pigeglade VKation-drenge kysser de samme piger: 'Det er ret grineren'

LÆS OGSÅ: Husker du Lucy fra 'X Factor'? Det laver hun i dag

LÆS OGSÅ: Her er X Factor-Samantas 21 år ældre kæreste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde død på stedet i trafikulykke
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Folkeskolelev slår dansk fodboldrekord
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx