Af - 19/03-16 09:40

Undrede du dig også over afbrydelsen? Derfor viste DR film om terner midt i x-factorUndrede du dig også over afbrydelsen? Derfor viste DR film om terner midt i x-factor

#Terner blev hurtigt et omfattende trend på de sociale medier i går, da DR midt i udsendelsen pludselig viste en dokumentar om den havfuglen. Men hvad var det egentlig der skete?

storybild

Twitterbrugeren Andreas Lynge Sørensen gav i går sit bud på et nyt x-factor logo - i lys af terne-trenden.

Præcis da 17-årige Reem skulle på scenen, røg x-factors lydpult, og man var derfor nødt til at afbryde udsendelsen, skriver DR.dk

Embrace-søstrene skændes om hvem der er bedst til at synge
Embrace-søstrene skændes om hvem der er bedst til at synge

Når den slags sker, så gælder det om hurtigt at sætte noget andet på skærmen, og derfor kunne de mange x-factor seere pludselig opleve en udsendelse om terner - en mågeart der primært er at finde til havs.

Blachman sender Remees deltagere ud af 'X Factor
Blachman sender Remees deltagere ud af 'X Factor

DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme forklarer til DR.dk, at det den slags er hændeligt uheld under live-tv.

- Så går der lige lidt panik i hele systemet. Tv er normalt planlagt ned i mindste detalje, og her ryger alle planerne så, siger han.

'X Factor': Se hvem der er favorit til at ryge ud i aften
'X Factor': Se hvem der er favorit til at ryge ud i aften

En af dem, der skal håndtere en situation som den i går, er aftenens speaker, der taler i pauserne mellem programmerne. Fredag aften var det Stine Schwennesen, men lige nøjagtigt da uheldet var ude i går, var hun ikke på sin pind.

- Jeg var lige gået på toilettet, og så hører jeg pludselig, at der bliver hamret på døren, og så er jeg godt klar over, at der er noget galt. Vi handlede hurtigt, og fordi fredag aften er en familieaften, valgte vi at sætte et program på om terner, siger hun til DR.

Musik-snobber tuder: - 'X Factor' får David Bowie til at vende sig i graven
Musik-snobber tuder: - 'X Factor' får David Bowie til at vende sig i graven

Men det blev dog ikke kun til et indslag om stuerene terner, der kom ud i stuerne under det tekniske uheld. Der var også en kort trailer for et DR3 program, der angiveligt ikke var helt stuerent til en familieudsendelse.

- Vi vil gerne beklage, og sige undskyld for, at der blev sendt en trailer på DR1 i pausen, som havde nogle seksuelle undertoner. Den skulle ikke have været sendt, og den fejl beklager vi, siger underholdningschefen.

Selv om terne-indslaget var resultatet af en fejl, så er der ingen sure miner over det fra de mange seere. Tvært imod, så elsker internettet fredag aftens lille upser.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
Trumps valgkonsulenter afsløret med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx