Af - 04/10-15 17:06; Opdateret: 04/10-15 19:06

'Beverly Hills 90210 the Movie': Sådan går det Brandon og co'Beverly Hills 90210 the Movie': Sådan går det Brandon og co

Hvad nu hvis, man samlede det originale cast og lavede en storslået reunion-film? I anledeningen af seriens 25 års fødselsdag, giver metroxpress her et bud på, hvad der siden hændte Brandon, Brenda og alle de andre.

Bildstrecke im Grossformat »

Vi fik 'Sex and the City the movie', 'Entourage the movie', ja selv 'The Simpsons the movie', men vi fik aldrig filmen, der skulle afslutte serien over alle serier: 'Beverly Hills 90210 the movie'.

'Beverly Hills 90210'-stjerne ramt af kræft
'Beverly Hills 90210'-stjerne ramt af kræft

Hvordan ville livet se ud for Brandon, Brenda og alle de andre elskede karakterer i dag? Metroxpress giver her, med udgangspunkt i hvad vi allerede ved, et bud:

Intro til 'Beverly Hills 90210 the movie': David Silvers 40 års fødselsdag - vennerne er samlet igen - intrigerne kan genoptages.

Brandon Walsh
Da serien sluttede: Arbejdede han i Washington som journalist.
Hvad Brandon laver i dag: Brandon er 41 år, er formentlig blevet redaktør på en avis, er blevet gift og har fået små børn. I filmudgaven blusser hans gamle kærlighed til Kelly op på ny, og han må vælge mellem familien og Kelly. Dylan spøger i baggrunden.

Brenda Walsh
Da serien sluttede: Boede hun i London og arbejdede som skuespiller.
Hvad Brenda laver i dag: I spinoff-serien '90210' fra 2008 vender Brenda tilbage som dramalærer på West Beverly High. Hun kan ikke få børn, så hun adobterer en pige fra Kina, der i dag må være 7-10 år gammel. I filmen er hun en 41 år, single og ulykkelig.

Megan Fox og 'David Silver' er gået fra hinanden
Megan Fox og 'David Silver' er gået fra hinanden

Kelly Taylor
Da serien sluttede: Havde hun sit eget pr-bureau og var sammen med Dylan.
Hvad Kelly laver i dag: I spinoff-serien '90210' fra 2008 har hun fået et barn med Dylan, men de er blevet skilt. Hun arbejder som studievejleder på West Beverly High. I filmen skal hun atter vælge mellem Dylan og Brandon.

Dylan McKay
Da serien sluttede: Fandt han sammen med Kelly efter et par års fravær.
Hvad Dylan laver i dag: I spinoff-serien '90210' fra 2008 rejser han jorden rundt ovenpå sit brud med Kelly. I filmen vender han tilbage for at vinde Kelly, som han har et barn med, tilbage.

Donna Martin
Da serien sluttede: Blev hun gift med David.
Hvad Donna laver i dag: I spinoff-serien '90210' fra 2008 har hun fået et lille barn med David og er en succesfuld designer. Donna og David ligger i skilsmisse. I filmen kæmper de for at redde ægteskabet.

TV: Vild $mith indrømmer 'Beverly Hills'-fetish
TV: Vild $mith indrømmer 'Beverly Hills'-fetish

David Silver
Da serien sluttede: Blev han gift med Donna.
Hvad David laver i dag: I spinoff-serien '90210' fra 2008 er David flyttet til Japan og er ved at blive skilt fra Donna. I filmen mødes alle vennerne til Davids 40 års fødselsdag, efter han er vendt hjem fra østen. Kan han vinde Donna tilbage?

Steve Sanders
Da serien sluttede: Var han gift med Janet og havde fået en lille datter.
Hvad Steve laver i dag: Formentlig er han stadig sammen med Janet. Datteren Madeleine er 14-16 år, og hun er blevet en rigtig vildbasse som sin far.

Andrea Zuckerman
Da serien sluttede: Var hun blevet skilt fra Jesse, som hun havde en lille datter med.
Hvad Andrea laver i dag: Hun arbejder som læge som enlig mor til datteren Hannah på 19-20 år.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag

TV-ekspert Palle Strøm forklarer hvorfor, 'Beverly Hills 90210' aldrig blev til en film:

- Det var stadig tilbage i den tid, hvor film var meget finere end tv og de skuespillere, instruktører og manusforfattere, der gjorde sig på tv, havde ikke rigtig evnerne og flyvehøjden til film. Derfor ser man heller ikke nogle af skuespillerne fra 'Beverly' i nogen film i dag. Siden har det ændret sig og de folk, der i dag laver tv serier er nok de bedste i branchen.

LÆS OGSÅ: Cameron Diaz er blevet gift

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jyske veje mørklægges:...
bt.dk
Ny forskning slår fast: Én årsag til...
bt.dk
Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
Verdensstjerner gik fra hinanden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx