Af Mads Brandsen - 19/12-17 20:45

Vild med dans-stjerne taler ud efter afsløring: 'Vi drev fra hinanden'Vild med dans-stjerne taler ud efter afsløring: 'Vi drev fra hinanden'

Pludselig låste elskeren sig ind i lejligheden.

storybild

Køkkenchef Dak Wichangoen og Thomas Evers Poulsen måtte 10. november 2017 sige farvel til Vild Med Dans. (Billede: Martin Sylvest)

Michelin-kokken Dak Wichangoen sætter nu ord på, hvordan hun havde det med kærestens dobbeltliv.

Selv om Vild med dans-deltageren gennem flere år havde bemærket, at noget var forandret mellem hende og kæresten, slog hun det hen, fortæller hun i et stort interview med Ude og Hjemme.

»Vi havde snakket om at få børn, og jeg var faktisk klar til det. Men det var som om, vi begyndte at drive fra hinanden. Han kiggede ikke på mig på samme måde mere, og det var ikke længere så vigtigt for ham, at vi brugte tid sammen. Jeg kunne mærke, at noget var galt, men når jeg spurgte ham, sagde han, at det var noget vrøvl,« lyder det fra Dak Wichangoen, der til daglig arbejder som køkkenchef på restauranten Kiin Kiin i København.

Efter at hun havde fået kæresten med til parterapi, dukkede en anden kvinde pludselig op i parrets lejlighed en morgen. Hun låste sig selv ind.

Dermed blev hendes bange anelser bekræftet.

»Hun ville gerne vide... Hun havde de samme spørgsmål, som jeg havde. Jeg sov, og min kæreste var ved siden af mig. Hun havde låst sig ind med sine egne nøgler,« sagde Dak Wichangoen til Ekstra Bladet i oktober.

Dak Wichangoen gav kæresten tre dage til at flytte ud.

Siden har de ikke set hinanden, men hun har til gengæld mødtes med kvinden, der siden har fundet sig en anden kæreste.

Dak Wichangoen har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at netop deltagelsen i Vild med dans gjorde hende rigtig glad for første gang i mange år.

LÆS OGSÅ: Vild med Dans-deltager med kryptisk besked: Vender måske tilbage

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han hedder James - og er et godt bud...
bt.dk
Særligt én type kvinder får aborter...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx