Af Kenan Seeberg - 05/03-18 15:35; Opdateret: 05/03-18 15:45

Dropper barslen: X Factor-vært allerede tilbage fredag Dropper barslen: X Factor-vært allerede tilbage fredag

Sofie Linde savner X Factor så meget, at hun ikke kan blive væk længere.

storybild

Sofie Linde er tilbage på skærmen efter kun 22 dage på barsel. Hendes nyfødte datter må 'nøjes' med farmand, Joakim Ingversen, når den 28-årige kvinde igen står i front for det mest sete underhoildningsprogram i fjernsynet, X Factor. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2018) (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Så på fredag er hun tilbage på tv, selvom det bare er 20 dage siden hun fødte sit første barn, en pige, der kom til verden d. 17. februar.

»Det har været svært at se programmet hjemme fra sofaen - omend min vikar gjorde et fabelagtigt stykke arbejde, så gibbede alt i mig for at komme tilbage,« siger Sofie Linde i forbindelse med det lynhurtige comeback efter fødslen.

Den 28-årige vært besluttede mandag morgen, efter samtaler med Danmarks Radio og produktionsselskabet Blu, at hun vender tilbage til X Factor for at holde styr på dommerne Thomas Blachman, Sanne Salomonsen og Remee samt de syv tilbageværende deltagere i DRs talentprogram. Her vil hun stå i front for det tredje liveprogram i den sidste sæson af X Factor på Danmarks Radio.

Siden fødslen har den 28-årige DR-vært været hjemme på barsel i sin lejlighed i København, mens hendes mand, babyens far, Joakim Ingversen, har aflø'st hende i X Factor live.

Ingversen er også vært på DR-TV, og skulle egentlig have bestyret 'pause-programmet' om X Factor, der kører live på DR-Ultra, hvor Jakob Riising så har afløst Joakim Ingversen.

I stedet valgte han - efter Sofie Lindes eget ønske, at indtræde som vikar for sin hustru på tv.

Men nu kan hun ikke vente længere.

»Jeg glæder mig til at møde hele holdet igen og komme i gang,« siger Sofie Linde.

”Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til X Factor-scenen allerede på fredag,« siger Sofie Linde, der nu sender manden tilbage på barsel for at tage sig af parrets baby-datter.​

Sofie Linde blev gift med Joakim Ingversen i december sidste år ved et borgerligt bryllup på Københavns Rådhus.

De har begge arbejdet i Danmarks Radio i en årrække, som værter på børne og ungdoms-tv. Primært på kanalerne Ramasjang og Ultra.

Parrets datter har i øvrigt allerede fået navn. Senere på året skal hun officielt navngives Trine.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde deler første billede, efter hun er blevet mor: En fødsel er ikke for tøsedrenge!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx