Af Thomas Brunstrøm - 09/07-16 10:35

LISTE: Fem film du kan se i sommerferienLISTE: Fem film du kan se i sommerferien

Her er fem film, du kan se i din ferie.

storybild

(Billede: Pixabay)

Metroxpress' avis holder sommerferie de næste fire uger. Det gør biograferne heldigvis ikke. Her er fem film, du kan overveje.

Star Trek Beyond


Inden J. J. Abrams satte nyt fut i ‘Star Wars’-sagaen med ‘The Force Awakens’, pustede han også lige nyt liv i ‘Star Trek’-universet med to glimrende film. Efterfølgeren til de to kommer nu. Det er desværre ikke med J. J. bar roret – til gengæld er Idris Elba ny i castet som skurken Krall. Den danske bodybuilder Kim Kold er også med i en lille rolle.
Premiere: 21. juli

FILMANMELDELSE: Cool islænding trænger til medgang
FILMANMELDELSE: Cool islænding trænger til medgang

Everybody Wants Some!!


Ungdomskomedie, der følger en flok collegedrenge i 80’erne. Det lyder ikke epokegørende, men filmen er skrevet og instrueret af Richard Linklater, der blæste alle bagover med ‘Boyhood’ i 2014 og i øvrigt har et imponerende CV med alt fra komedier som ‘School of Rock’ til dramaer som ‘Before Sunset’.
Premiere: 28. juli

MEDIE: 'Verdens uhyggeligste film' kommer snart i Danmark
MEDIE: 'Verdens uhyggeligste film' kommer snart i Danmark

Jason Bourne


Den fjerde film med Bourne-navnet ‘The Bourne Legacy’, hvor Matt Damon ikke var med, var ganske ubemærkelsesværdig, men nu er Damon og instruktør Paul Greengrass tilbage, og hvis man skal tro trailerne, er det med Jason Bourne i vanlig topform (altså så han ligner en, der ikke har sovet i en uge og slår folk ihjel med alt muligt isenkram, som ikke nødvendigvis oprindeligt er våben).
Premiere: 28. juli

Ti danske filmfolk bliver medlemmer i Oscar Akademiet
Ti danske filmfolk bliver medlemmer i Oscar Akademiet

The Legend of Tarzan


Behøver en baseret figur, der allerede optræder i mere end 20 bøger, over 200 film, adskillige tv-serier, teaterstykker, radiospil og computerspil, endnu en film? Tja… det vil vise sig. ‘True Blood’-svenskeren Alexander Skarsgård spiller Tarzan, Margot Robbie spiller Jane.
Premiere: 28. juli

Daniel Radcliffe er åben for et ‘Harry Potter’-comeback
Daniel Radcliffe er åben for et ‘Harry Potter’-comeback

Ghostbusters


Den her kan gå begge veje. ‘Ghostbusters’ er et remake af 80’er-klassikeren med Bill Murray og co. – men med kvinder i hovedrollerne - blandt andet absolut morsomme typer som Melissa McCarthy og Kristen Wiig. Instrueret af Paul Feig, der har instrueret de to førnævnte med stor succes i ‘Bridesmaids’.
Premiere: 4. august

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx