Af - 02/02-14 19:00

Var nødt til at se 20 reality-programmer om ugenVar nødt til at se 20 reality-programmer om ugen

Standup-komiker/reality-ekspert Tobias Dybvad er klar med fjerde sæson 'Dybvaaaaad' på TV2 Zulu, og han har store forventninger til reality-sæsonen, der blandt andet byder på en kvindelige udgave af Knaldperlen.

storybild

Er det stadig sjovt at lave 'Dybvaaaaad' efter tre sæsoner?
- Ja, da. Sæson 3 var faktisk den sjoveste at lave, da vi med TV3 og SBS TV's benspænd (læs mere her) blev tvunget til at tænke mere kreativt.

Dybvad om gimmick: Så længe han ikke sætter ild til børn
Dybvad om gimmick: Så længe han ikke sætter ild til børn

Hvordan fik du oprindeligt ideen til 'Dybvaaaaad'?
- Det var faktisk Christian Fuhlendorffs ide, som jeg var med til at udvikle på. Han fik pludselig travlt med nogle andre ting, og så overtog jeg det sammen med Rasmus Olsen. Jeg har altid været fascineret af realty-tv.

Hvor meget reality-tv skal du se for at lave 'Dybvaaaaad'?

- Rigtig meget. I starten sad Rasmus Olsen og jeg og så 20 reality-programmer om ugen. Da vi skulle i gang med sæson 2, var jeg samtidig på turné med mit onemanshow, så der fik vi ansat nogle komikere til at se nogle af programmerne for os. Den ordning har vi siden beholdt, så der er mere tid til at arbejde med jokes.

Se de kendte til Zulu Comedy Galla
Se de kendte til Zulu Comedy Galla

Kan man kalde dig en reality-ekspert?
- Det kan man vel godt. I hvert fald indenfor den periode, hvor jeg har lavet 'Dybvaaaaad'. Jeg synes selv, jeg er rimelig godt inde i, hvem der har været med i hvad. Det er for eksempel meget sjovt at sidde og se 'Dagens mand' og så opdage, at kvinden i midten tidligere har været med i 'Singleliv'. Det er jo de samme mennesker, som kører rundt på kryds og tværs.

Er du stødt på nogle af de mennesker, du laver sjov med?
- Nej, ikke sådan face to face. Der er nogle, der skriver på min facebookside. De synes for det meste, det er sjovt. Jeg har leget lidt med tanken om at få Knaldperlen og Dolken (personer fra reality-programmet 'Kongerne af...') til at spille sig selv med masker på. Men det vil også blive for tandløst, hvis vi bliver én stor familie. Der kan jeg godt lide at være ham, der betragter det hele udefra.

Uffe Holm i kamp med søn: Du er simpelthen så ond
Uffe Holm i kamp med søn: Du er simpelthen så ond

Hvad skal vi holde øje med i sæson 4?
- Det er svært at sige, før vi er kommet rigtig i gang. Det at vi igen må bruge klip fra SBS TV(Kanal 4 og Kanal 5) kommer til at give det hele en ny drejning. Jeg har decideret store forventninger til det hele. Særligt til den nye sæson 'Mig og min mor'. Det har vi tidligere haft det virkelig sjovt med at lave jokes om. Så har jeg fundet en kvindelig udgave af Knaldperlen i 'Big Brother'. Hun kommer formentlig også til at fylde en del her i sæson 4.

LÆS OGSÅ: Komiker skifter profilbillede efter dødstrusler

LÆS OGSÅ: Komiker forærer overskud fra show til skilsmissebørn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fie og Frederik: Derfor gider vi ikke...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Fornem hyldest til Magnussen: Han er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx