Af - 31/10-14 21:26; Opdateret: 31/10-14 22:23

'Vild med dans': Silas Holst tordner videre - farvel til Helge'Vild med dans': Silas Holst tordner videre - farvel til Helge

Der er stadigvæk to par, som er langt bedre end resten.

storybild

Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl var bedst i dag ifølge dommerne. (Billede: Polfoto)

TV 2's vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl og dansepartneren Silas Holst fortsætter kursen mod sejren i 'Vild med dans'.

Fredag aften blev parret belønnet med fire ni-taller og dermed en dommerscore på 36 point for deres cha cha cha.

- Fuldstændigt fantastisk. Du er så sexet. Du er en diamant i dig selv. Nu har jeg jo været med lige fra starten, og i mine øjne var det den bedste nydanser cha-cha-cha, jeg nogensinde har set, lød de anerkendende ord fra dommer Britt Bendixen, mens Anne Laxholm fulgte op:

- I løbet af de sidste 10 år har vi siddet her rigtig mange gange, og når vi når det her tidspunkt (i programmet, red.) sidder vi stadig og prøver at give vejledning om ben, arme osv. Men du har bare fået det hele til at gå op i en højere enhed.

Sara Maria Franch-Mærkedahl var da også i højt humør efter parrets imponerende dans.

- Det er jo helt vildt, men jeg takker bare Silas. I skulle have set det i tirsdags, forklarede vejrværten, der altså havde virket langt mindre selvsikker tidligere på ugen.

Den nye Allan Simonsen: Jeg har ikke engang danset på diskotek
Den nye Allan Simonsen: Jeg har ikke engang danset på diskotek

Danse-dommer: Jeg frygtede et hjerteanfald
Danse-dommer: Jeg frygtede et hjerteanfald

Atter engang var det elitegymnasten Helge Vammen og Sofie Kruuse, der slap dårligst fra dommernes bedømmelse, da de igen blev belønnet med sølle 12 point. Høsten kan virke mærkelig, da dommerbordet ellers havde spottet fremgang hos det udsatte par.

- Interessant og imponerende start. Der er afgjort ting, der er ved at ske. Der er større grad af rigtigt fodarbejde, og jeg må rose din partner for at kæmpe for livet. Det gør du selvfølgelig også, Helge. Det går den rigtige vej, det går bare ikke hurtigt nok, sagde Anne Laxholm.

Udover de individuelle danse deltes parrene i to holddanse, hvor præstationen talte med i den samlede bedømmelse. Derudover talte sidste fredags stemmer også med i dag.

Efter alt var lagt sammen stod det klart, at Helge Vammen og Sofie Kruuse skulle i omdans mod Paprika Steen og Mads Vad.

Det slap skuespillerinden Paprika Steen og Mads Vad bedst fra, og dermed måtte Helge Vammen og Sofie Kruuse forlade programmet.

LÆS OGSÅ: Husker du de gamle 'Vild med dans'-stjerner? Det laver de i dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx