29/03-18 20:26

Charlotte og Fredrik: Dette ville vi have gjort anderledes i 'Nybyggerne'Charlotte og Fredrik: Dette ville vi have gjort anderledes i 'Nybyggerne'

aDer er særligt én ting, Charlotte og Fredrik ville have gjort anderledes under 'Nybyggerne', hvis de kunne.

storybild

(Billede: Niels Henrik Dam)

Selvom det populære TV 2-program 'Nybyggerne' i øjeblikket er i fuld gang på tv, er det efterhånden en hel del siden, at programmet blev optaget.

Charlotte og Fredrik fra grøn lejlighed må siges at være et af de par, der har mindst erfaring, når det kommer til at bygge og renovere, men parret har alligevel klaret det rigtig godt under programmet. De har tilmed klaret at vinde to premierer på 10.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Maria og Kristian fra 'Nybyggerne': Vi er ikke bare ingeniører

Når parret ser tilbage på deres medvirken i programmet, er der dog én ting, som de gerne ville have gjort anderledes, hvis de skulle gøre det hele om i dag.

– Dengang vi var til casting, havde vi hele tiden indstillet os på, at vi ikke kom videre. Derfor havde vi ikke rigtig forberedt os på noget, for vi regnede slet ikke med, at vi kom videre. Da vi så blev valgt som en af de seks par, tænkte vi stadigvæk, at vi nok ikke kom videre, men pludselig var vi blevet en af de fire par, og så var der ikke lang tid til optagelserne startede, og så havde vi slet ikke tid til at øve os til programmet, forklarer Charlotte og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-Bolette og Jimmi har huset til salg: Vil have frihed

– Så hvis vi kunne have gjort noget om, ville vi nok lige have øvet os lidt i forskellige byggeting og lige have trænet lidt mere, så vi vidste mere om det hele. Men det er jo faktisk gået godt under programmet. Vi har jo bare prøvet at lære det hele under optagelserne, og man kan jo faktisk godt. Man kunne køre langt på nutellamad og mælkesnitte. Men det kunne da have været lidt fedt, hvis vi havde været endnu mere forberedte på at lægge fliser, spartle, male osv.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-Mike og Thomas mødtes på dating-app

LÆS OGSÅ: 'Kongerne'-Kia tager stort skridt mod udskrivelse: Jeg er ved at dø af skræk

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson åbner op om forholdet til MadsArtiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Verdensstjerne i København: 'Jeg...
bt.dk
Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
På onsdag ventes dommen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx