Af - 22/03-14 11:21

Blachmans duo i hælene på favorit-LucyBlachmans duo i hælene på favorit-Lucy

Det bliver et tæt løb mellem Lucy og Anthony Jasmin i jagten på X Factor-titlen.

storybild

Anthony, Henriette Haubjerg, Lucy Mardou og Jasmin, Chresten, fredag aften i DR-Byen, da der var semifinaler i DRs underholdningsprogram X Factor. (Billede: Polfoto)

Selvom Lucy er favorit til at stå med trofæet efter X Factor-finalen på fredag, så får hun skarp konkurrence af gruppen Anthony Jasmin ifølge Danske Spils oddssættere.

- Lucy har imponeret hele vejen gennem liveshows, mens Anthony Jasmin er blevet bedre og bedre. Dog var vi ikke så imponerede af dem i aftenens semifinale, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil i en pressemeddelelse.

De er begge stemt ud af X Factor - nu starter de band sammen
De er begge stemt ud af X Factor - nu starter de band sammen

Lucy er gået fra odds 3,00 før liveshows til nu at give pengene igen 1,80 gange. Den unge duo ligger dog lige i hælene af favoritten. De er gået fra odds 15,00 til odds 2,15.

Når de sidste tre deltagere går på scenen på fredag i Studie 5 i DR Byen i København, så forventes det ikke, at Henriette har nogen chancer.

Pernille Nordtorp blev sendt ud af X Factor-semifinale
Pernille Nordtorp blev sendt ud af X Factor-semifinale

- Henriette mangler stadig noget, som dommerne også påpeger, før vi kan se hende som en vinder, og hun har stået i farezonen flere gange, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Såfremt overraskelsen sker, så vil spillere kunne få pengene 12 gange igen, hvis Henriette vinder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx