Af Katrine Frederikke Wandrup - 29/08-17 13:21; Opdateret: 29/08-17 21:39

Game of Thrones-skuespillere: Det tænker vi om den sidste sexsceneGame of Thrones-skuespillere: Det tænker vi om den sidste sexscene

»Der er en lang forhistorie om, at kærlighed ikke ender godt i dette show.«

storybild

Flere fans har undret sig over, hvorfor Tyrion Lannister (Peter Dinklage), ser så spektisk og nærmest sørgmodig ud, da Jon Snow (Kit Harrington) går ind til Danerys Targaryen (Emilia Clarke) i syvende episode i syvende sæson. (Billede: HBO)

Syvende og sidste episode i den episke tv-serie Game of Thrones' syvende sæson endte med et brag, og der er lagt i kakkelovnen til en god gang drama i ottende og allersidste sæson.

Alligevel er der nogle ting, de mange fans diskuterer mere end andet, og Tyrion Lannisters, spillet af Peter Dinklage, blik, da Jon Snow går ind til Daenerys Targaryen ombord på skibet mod Norden, har sat spekulationerne i gang.

For hvorfor kigger Tyrion så skeptisk og næsten sørgmodigt på den lukkede dør, som Jon og Danerys hygger sig bag?

Tyrion ved ikke, at Jon og Danerys er faster og nevø og han respekterer i høj grad Snow og hans ærlighed. Og hvis vi et kort øjeblik ignorerer de forskellige teorier om, at der skal til at udspille sig et trekantsdrama, så kan det også have noget at gøre med, at Tyrion ved, hvad kærlighed kan få folk til at gøre. Som for eksempel skyde sin far med en armbrøst.

»Det er farligt for alle involverede,« siger Peter Dinklage i en 'bag om showet'-video. »Jeg er sikker på, at sexen er god for dem begge i øjeblikket, men du får ikke engang lettelsen over, hvor smukt det kunne eller burde være.«

»Det er ikke godt – det burde det være, men det er det ikke. Det er Game of Thrones, der er en lang forhistorie om, at kærlighed ikke ender godt i dette show,« fortsætter han.

Kit Harington, som spiller Jon Snow, deler Peter Dinklages vurdering af den nyfundne romance.

»Jeg tror, de begge ved, at det er forkert. De ved begge, at det kommer til at skabe problemer. Men det er jo netop det – når du pludselig nærer så dybe følelser for nogen og gennemgår de begivenheder sammen, så er det som et tog, du ikke kan stoppe.«

Hvordan Jon og Danerys vil reagere på Sam Tarly og Bran Starks nyfundne viden om, hvordan parret er relaterede, har Emilia Clarke, som spiller Danerys Targaryen, en ret klar idé om.

»Når de finder ud af, hvad de er for hinanden? Jeg tror *opkastlyd* er en sandsynlig reaktion,« griner hun.

Se 'bag om showet'-videoen her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx