Af - 12/11-15 21:51

Christiane om 'Ninja Warrior'-finale: Er glad for ingen gennemførteChristiane om 'Ninja Warrior'-finale: Er glad for ingen gennemførte

24-årige Rasmus Blaabjerg er Danmarks første 'Ninja Warrior', da han nåede længst på verdens sværeste forhindringsbane. Kanal 5 har allerede åbnet for castingen til en sæson to.

Det lykkedes ikke en dansker at gennemføre den svære ‘Ninja Warrior’-bane, men for én person var programmet alligevel en stor succes. Værten Christiane Schaumburg-Müller har fra indledende runde været ét stort Colgate-smil, og det er der en særlig grund til.

- Det var jo skide fedt at lave. Det er lang tid siden, at jeg har haft det sådan, for der kan godt være langt mellem de rigtig fede jobs. Jeg havde det på samme måde som under ‘Vild med dans’. Man kan sige, at jeg genfandt glæden i ‘Ninja Warrior’, siger Christiane Schaumburg Müller, der var vært på danseprogrammet fra 2010 til 2012.

- Du skal tænke på, at det er med folk, der har en kæmpe passion. Det var dem mod banen og ikke et nyt Wipeout, hvor vi skulle lave komik. Jeg var faktisk lidt overrasket over, at der kom et rigtig godt program ud af det, siger hun.

- Jeg prøvede ikke selv banen, og det er jeg glad for. Jeg er sikker på, at jeg var faldet og havde fået en skade. Pelle prøvede og røg på ‘De fem trin’ haha.

TV: Han skulle erobre men... Kendt tv-vært kikser fælt på vild bane
TV: Han skulle erobre men... Kendt tv-vært kikser fælt på vild bane

Caster til sæson 2
Det lykkedes ikke at finde en ‘rigtig’ Ninja Warrior, men det tager værtinden ikke så tungt.

- Nej, vi har bygget hele programmet op på, at ingen kan gennemføre banen, så det ville faktisk være lidt øv, hvis der var en, som gjorde det. De må stramme ballerne til næste år, griner hun.

Foreløbig har SBS Discovery lagt sig fast på, at man caster til en sæson to, og hvis tilstrækkeligt mange dygtige danskere tilmelder sig, tager Christiane Schaumburg-Müller hellere end gerne en tur mere.

- Jeg er mega frisk på en gang mere, jeg har sådan ønsket det. Det er blevet Pelles (Hvenegaard, red) og mit lille barn, griner hun.

LÆS OGSÅ: TV: Se Wozniacki i finalen i Ninja Warrior

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Snart bliver Danmark ramt af...
bt.dk
Michael Dyrby: Jeg kan ikke slippe...
bt.dk
Medie: Van der Vaart er brandvarm i...
bt.dk
Var stoffri i fem år: Kendt dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx