Af - 15/10-15 20:59

TV - Wozniacki i vild overraskelse: Her bliver han finaleklar i 'Ninja Warrior'TV - Wozniacki i vild overraskelse: Her bliver han finaleklar i 'Ninja Warrior'

Det er ikke kun Caroline, der kan levere storslåede præstationer i Wozniacki-familien.

Caroline Wozniacki kæmper stadig for at vinde sin første Grand Slam, men måske hun kan få et fif eller to fra brormand Patrik, der her til aften beviste, at det ikke kun er søsteren, der kan levere storslåede præstationer i Wozniacki-familien.

Parkour-atleter og fysiske jernmænd har én efter én måtte give fortabt i den danske udgave af ‘Ninja Warrior’, men torsdag aften kunne Patrik Wozniacki gennemføre semifinalebanen, som det kan ses i videoen over artiklen.

- Jeg kan godt skrive under på, at det er verdens sværeste forhindringsbane, for det er satme svært. Det ser nemmere ud på tv, men det handler vildt meget om teknik og fokus. Én fejl, så er du færdig, siger Patrik Wozniacki, der er glad for sin finaleplads, som også var hans mål.

- Rigtig mange har forsøgt sig i programmet, og det har været alt fra de bedste kampsportsudøvere til klatrere, så det er lidt vanvittigt, at jeg er nået så langt, erkender divisionsfodboldspilleren.

TV: Se Allan Nielsen og Wozzys bror i 'Ninja Warrior'
TV: Se Allan Nielsen og Wozzys bror i 'Ninja Warrior'

Han fortæller, at familien Wozniacki er stolt af ham, men sammenligningen med søsteren har han det lidt svært ved.

- Hun er så dygtig, og jeg er pisse stolt af hende. Hun er i mine øjne en af Danmarks bedste atleter gennem tiderne lige under Laudrup. Og sammenligner man mig med Laudrup, giver det nok nogle grin. Men selvfølgelig er det fedt at vise, at jeg kan og derved modbevise kritikkerne, siger han.

- Der må være noget i vores Wozniacki-gener, som gør, at vi kan noget særligt. Det er jo ikke tilfældigt. Det er hårdt arbejde og måske en lidt anderledes mentalitet, fortsætter finalisten.

Blot seks personer på verdensplan har gennemført finalen.

LÆS OGSÅ: TV: Se Sy Lee og Morten Stigs datter prøve kræfter med 'Ninja Warrior'

LÆS OGSÅ: Vanvittig præstation: Her gennemføres 'umulig' forhindringsbane

LÆS OGSÅ: TV: Er store muskler en fordel i ‘Ninja Warrior’?

LÆS OGSÅ: TV: Vil du kunne klare verdens vildeste forhindringsbane?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Madskolen: Sådan laver du smukke...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx