Af Sebastian Bjerring Jensen - 07/08-17 19:14

Drama: Semifinalist trækker sig fra populært TV 2-programDrama: Semifinalist trækker sig fra populært TV 2-program

Konditoren Nichlas Frese kommer ikke til at vise sine bagekompetencer i aftenens semifinale i TV 2-programmet 'Sukkertoppen'.

storybild

Nichlas Frese og makkeren Mette Søgaard

Han har været nødsaget til at melde fra grundet sygdom. Det sker på grund af eftervirkninger af en blodprop i hjernen og en operation af et hul i hjertet, som han fik tidligere på året.

Det skriver TV 2.

Den sukkerglade mand var ellers nået hele vejen til semifinalen, men det blev altså også endestationen for Nichlas Frese.

Eftervirkningerne fik den 30-årige konditor at mærke, da han kvalificerede sig til semifinalen i det første program af 'Sukkertoppen':

»Jeg begyndte at mærke de første tegn på, at jeg havde det dårligt igen. Jeg satte mig op til konkurrencen men kunne samtidig mærke, at jeg ikke havde energien. Jeg blev svimmel, og mit balancepunkt var skrøbeligt. Jeg var hele tiden usikker på min egen krop og mit ve og vel,« fortæller han til TV 2.

Nichlas Frese dystede i programmet med partneren Mette Søgaard, og han har altså måttet fortælle hende, at han ikke tør satse med helbredet. Han fortæller nemlig til TV 2, at han ville stresse sig selv yderligere forud for en semifinale, og at det ikke ville være forsvarligt med blodproppen in mente, som ramte Nichlas Frese tilbage i februar i år.

Dengang sad konditoren i sofaen, da han pludselig mærkede, at den var gal. Heldigvis var hans kæreste i nærheden, og hun fik tilkaldt en ambulance. Her konstaterede lægerne, at Nichlas Frese var blevet ramt af en blodprop i lillehjernen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
36-årig røvede Fakta-butik - uden at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx