Af Berit Hartung - 04/12-17 16:32

SKAM-stjerne får sit egen tv-serieSKAM-stjerne får sit egen tv-serie

Yes! Yes! Yes!

storybild

Første afsnit af sæson tre ligger nu tilgængeligt på skam.p3.no , hvor du også kan se de to første sæsoner. Du kan vælge at se serien med norske undertekster det gør det lidt lettere at forstå. Foto: NRK

Var du en af dem, der var vild med William i 'Skam', så er der godt nyt: Den norske skuespiller vender nemlig snart tilbage i en ny tv-serie.

Skuespilleren bag karakteren William, som til daglig lyder det borgerlige norske navn Thomas Hayes, vender tilbage i en ny norsk tv-serie til foråret. Og denne gang bliver det en komedie-serie.

Det skriver det norske net-medie filmweb.

Den 20-årige skuespiller er blevet udvalgt til at spille med i en tv-serie, som minder om den danske succes 'Klovn.'

Anden sæson følger Noora og hendes spirende forhold med den hemmelighedsfulde William.

Thomas Hayes fik en hel del ungpige-hjerter til at briste, da han spillede gymnasieeleven William i den norske ungdomsserie 'SKAM.'

Siden har han medvirket i kriminalserien 'Elven', hvor han spiller en værnepligtig i Nordnorge. Derudover har han spillet med i kortfilmen 'Fuck fossils,' som foregår i fremtiden, hvor temperaturen på Jorden er steget med to grader.

Thomas Hayes vender snart tilbage i en ny tv-serie på norsk tv. (Billede: TV3 Norge/Rune Bendiksen)

Medie-sitet Kampanje har spurgt programdirektøren i produktionsselskabet MTV TV, som står bag både 'Elven' og den nye serie, hvorfor de så godt kan lide den tidligere SKAM-stjerne.

»Det var først og fremmest idéen til denne serie, som vi kunne lide. Den tager udgangspunkt i, at mediebranchen laver berømtheden fra den ene dag til den anden. Hvad sker der, når du får én million følgere på Instagram? Denne serie er baseret på, hvad der kan ske,« siger programdirektør for MTG TV, Andreas Bakka Hjertø til Kampanje.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wenger: Ikke min beslutning at stoppe...
bt.dk
'Porno er lig med utroskab - uden tvivl'
bt.dk
Madsens ven var med til at bygge...
bt.dk
Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx