Af Thomas Brunstrøm - 31/08-17 07:49

The Hitmans Bodyguard er en Uforpligtende actiondrønThe Hitmans Bodyguard er en Uforpligtende actiondrøn

Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson har en fest som livvagt og lejemorder i 'The Hitmans Bodyguard'.

storybild

Du har måske glemt The Hitmans Bodyguard kort tid efter rulleteksterne, men i mellemtiden har du været godt underholdt.

Gary Oldman spiller skurk med østeuropæisk accent, Salma Hayek er en fyrig latinatype med voldsomt temperament, Ryan Reynolds er en charmerende laps med en stor kæft og Samuel L. Jackson har opspilede øjne, siger 'motherfucker' hele tiden og truer folk med at buste caps i deres røve.

Ingen bliver ligefrem udfordret som skuespillere i 'The Hitman's Bodyguard', men omvendt gør alle det, de er bedst til. Og det kan jo være godt nok. Ryan Reynolds spiller livvagten Michael Bryce, der, efter at have mistet en vigtig kunde, ikke rigtigt er på toppen af sin karriere.

Af grunde, det bliver for omstændeligt at forklare her, har Bryce pludselig 27 timer til at eskortere en lejemorder (Jackson) fra London til Haag. De to hader selvfølgelig hinanden – modsætninger mødes og biljagter og skuddueller opstår, efterhånden som de to kæmper sig gennem Europa med et kobbel hviderussiske gangstere i hælene. På den måde er der intet, man ikke har set før i 'The Hitman's Bodyguard', men som uforpligtende actionkomedie fungerer den absolut upåklageligt.

Der er glimrende kemi mellem Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson og især en oktanfyldt motorcykel-/speedbåd-/ biljagt gennem Amsterdams gader og kanaler er skamløst underholdende. Til gengæld er en scene med en lastbil, der brager ind i en demonstration måske ikke den mest fintfølende, når man tænker over nylige begivenheder i blandt andet Nice og Barcelona …

Instruktør: Patrick Hughes Med: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman.

4/6 stjerner

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fastfoodgigant i kæmpekrise: Nu...
bt.dk
For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Prins Nikolais modeloptræden deler...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx