Af Bo Poulsen - 04/10-17 21:28

Rosa fik det ultimative kompliment i bagedysten: 'Jeg kunne simpelthen ikke tro det'Rosa fik det ultimative kompliment i bagedysten: 'Jeg kunne simpelthen ikke tro det'

Rosa fra 'Den store bagedyst' blev rørt til tårer i præmieren af 'Den store bagedyst'.

storybild

Her ses de  ti nye deltagere i 'Den store bagedyst'.

SPOILER-ADVARSEL: Denne artikel indeholder detaljer fra første afsnit af 'Den store bagedyst'.

I premiereafsnittet af 'Den store bagedyst' skulle deltagerne blandt andet lave 'snitter'.

Og her brillerede 60-årige Rosa Christensen fra Glyngøre med sine 'De gode sild'-snitter, som var lavet med en havtornsmarmelade.

Netop marmeladen var et stort hit hos dommeren Markus Grigo. Så stor, at han bad hende om opskriften i programmet.

»Jeg tænkte: 'det kan da ikke passe, at han vil have opskriften på min marmelade.' Det kunne jeg simpelthen ikke tro. Jeg synes bare den smagte godt, men var ikke noget særligt,« siger hun til metroxpress og fortsætter:

»Det overraskede mig at få den ros. Jeg blev fuldstændigt rørt. Det kom helt bag på mig. Det var også den første bedømmelse. Man er jo slet ikke forbredt på det.«

Hun fortæller, at havtornsmarmeladen skulle give snitten et islæt af Glyngøre og Limfjorden. Rosa Christensen, der fyldte 60 år i weekenden, har ikke lavet marmeladen mange gange før, da det ifølge hende selv 'ikke er noget, som børnebørnene hopper på'. De flotte ord fra dommeren, som har arbejdet hos Michelin-restauranten Geranium og Søllerød Kro, var meget overvældende.

»Så kan man sagtens tage hjem, når man får sådan en 'buket roser i skabet'.«

Generelt roser hun de nye dommere, Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, for at være meget konstruktive og imødekommende mennesker.

»De var fantastiske. De giver konstruktiv respons på det, man laver, og det er jo fedt. Det gør også, at interessen for at bage ikke bliver mindre,« siger hun.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Brøndby-ejer scorer kassen efter...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx