Af - 26/09-13 11:30

'Riddick': Søvndyssende rumeventyr'Riddick': Søvndyssende rumeventyr

Fans af ‘Pitch Black’ og ‘The Chronicles of Riddick’ vil måske føle sig underholdt, men serien får bestemt ingen nye fans her.

storybild

Fans af ‘Pitch Black’ og ‘The Chronicles of Riddick’ vil måske føle sig underholdt, men serien får bestemt ingen nye fans her. (Billede: UIP)

Den første halve time af ‘Riddick’ består med undtagelse af et kort flashback kun af Vin Diesel, der tumler med computeranimerede dyr på en øde planet akkompagneret af et par mumlende voice overs.

Læs også: Filmeksperter: Danmark kan vinde Oscar

Det er tungt at komme igennem. Så kommer der trods alt mere ramasjang på drengen, da rumskibe med to hold lejesoldater på jagt efter den mystisk Riddick, ankommer til planeten, men rigtigt spændende bliver det aldrig.

Læg også: Kendt håndboldpar går fra hinanden

Problemet – eller et af dem – er, at hele handlingen er henlagt til to rumskibe og en stump rum-ørken. Det giver det affæren et skær af kammerspil, og det er der slet ingen af karaktererne, der er interessante nok til. Selv den klassiske disciplin ‘koldblodig enmandshær tager bad guys ud en efter en’ virker mærkeligt flad.

Med: Vin Diesel, Jordi Mollà.

Instruktion: David Twohy

2/7 stjerner

Thomas Brunstrøm

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorphs søn gik på samme skole som...
bt.dk
Nye detaljer i Ståles 'kedelige...
bt.dk
LIGE NU: Kvinde og dreng kørt ned...
bt.dk
Få timer efter politiaktion blev der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx