Af - 14/01-15 16:31; Opdateret: 14/01-15 16:46

TV: Vildt DR-eksperiment - Katherina gik nøgen på gadenTV: Vildt DR-eksperiment - Katherina gik nøgen på gaden

Hvem er du uden alle dine ting? Det forsøger DR3 at finde ud af i et nyt tv-eksperiment, der starter med fire nøgne deltagere i hver deres helt tomme lejlighed.

Katherina Andrea Grube Hoppe sidder splitternøgen i tomme lejlighed i Vanløse. Den næste måned må hun hente én ting til sig selv eller lejligheden hver dag. Vil hun hente sit Dankort, er det på bekostning af underbukserne.

Afstemning
Hvilken ting ville du hente først, hvis du medvirkede i 'Klædt af'?

Det er reglerne i et nyt tv-program, der har premiere i aften på DR3.

Før hun meldte sig til tv-eksperimentet 'Klædt af', brugte den 23-årige studerende halvanden time hver dag på at ordne sit hår med lange, lyse ekstensions. Hun shoppede nyt tøj for 4.000 kroner hver måned og var nærmest afhængig af sin iPad.

- Jeg meldte mig til programmet, fordi jeg var for afhængig af mine ting, og min shopping var alt for ekstrem, fortæller Katherina til metroxpress.

Helt nøgen: Se reality-stjerne bodypaintet til vild reality-fest
Helt nøgen: Se reality-stjerne bodypaintet til vild reality-fest

At hun skulle være nøgen i programmet, betød ikke så meget for Katherina, der går på en særlig talentskole med henblik på at blive skuespiller:

- Det havde jeg ikke noget problem med. Jeg er ikke spor blufærdig, og jeg kan jo ikke blive skuespiller, hvis jeg er bange for min egen krop, forklarer hun.

Alligevel beskriver hun det som en 'syret oplevelse' at gå nøgen på gaden.

- Man føler sig på en måde fri, men samtidig også ekstremt blottet. Men jeg var også bekvem i situationen. Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne nyde det, for det kommer aldrig til at ske igen. Det var en rutschebane af følelser.

Se klip om hendes forbrug her

Inden eksperimentet startede, var Katherina overbevist om, at det ville være iPad'en og telefonen, hun ville savne mest. Men det var ikke tilfældet:

- Det sværeste var de helt basale behov – min seng, et sæt tøj til at holde mig varm, et par sko og en hårelastik, siger hun.

Julie Zangenberg vært på nyt nøgen-show
Julie Zangenberg vært på nyt nøgen-show

Eksperimentet har ændret Katherinas liv på mange måder:

- Det har været befriende! Alle burde på et tidspunkt kigge på sig selv udefra og finde ud af, hvem man er uden sin telefon og alle sine ting. Mange tror, de styrer deres ting, men det er fuldstændig omvendt, siger hun.

- Jeg har smidt mine ekstensions ud og farvet mit hår mørkt. Det tager mig ikke engang en halv time at komme ud af døren! Jeg føler mig meget bedre tilpas, forklarer hun.

Ipad'en er lagt på hylden, mange ting er blevet smidt ud eller solgt og i stedet for at netshoppe og se serier, kommer Katherina mere ud.

- Jeg holdt mig nok lidt inde, fordi jeg var så afhængig af iPad. Nu ser mine venner oftere og snakker eller spiller spil med min kæreste i stedet for bare at sidde foran hver vores skærm, fortæller hun.

Første afsnit af 'Klædt af' bliver sendt onsdag den 14. januar klokken 21 på DR3. Det kan også ses på dr.dk.

LÆS OGSÅ: Nøgen mand sætter ild til brystbombes hotel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx