Af - 24/02-14 20:55

Model forlod ‘Et ton cash’: Som Paradise Hotel i DanmarkModel forlod ‘Et ton cash’: Som Paradise Hotel i Danmark

Det nye realityprogram var ikke noget for modellen Barbara Zatler.

Barbara Zatler valgte her til aften at forlade TV3’s nye realitysatsning ‘Et ton cash’. Den 33-årige skønhed følte sig malplaceret og følte ikke længere, at hun kunne stå inde for programmet.

- Jeg havde ikke forestillet mig, at det var Paradise Hotel bare i Danmark, så jeg blev lidt chokeret, fortæller Barbara Zatler til mx.dk.

Dansk model 'til salg': Er det dig, der slår til?
Dansk model 'til salg': Er det dig, der slår til?

Den danske model troede, at programmet havde fokus på dysterne, som man kender det fra ‘Fangerne på Fortet’, så de mange intriger, der følger med, når man pludselig laver fjernsyn med Danmarks mest karismatiske realitystjerner kom bag på hende.

- Jeg er vant til mere rolige programmer, hvor man ikke render rundt og stikker knive i ryggen på hinanden. Det var alt for voldsomt for mig, og det kunne jeg slet ikke være med til. Psykisk var det utroligt hårdt, fortæller Barbara Zatler.

Barbara Zatler repræsenterer Danmark i Bulgarien
Barbara Zatler repræsenterer Danmark i Bulgarien

- Det handler ikke om, at jeg føler mig bedre end andre, men at det er vigtigt for mig, at man skal være ordentlig over for hinanden, og sådan var det ikke altid på ‘Et ton cash’. Jeg vil ikke sige noget dårligt om andre, men det var en kamp med næb og klør, som jeg ikke kunne stå inde for, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
TV 2 afslører nyt navn til populært...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx