Af - 12/09-14 21:30

VMD: TV 2-vært tog første stik - Astrid Krag kiksedeVMD: TV 2-vært tog første stik - Astrid Krag kiksede

Der var knald på fra start i 'Vild med dans', hvor særligt to par skilte sig ud.

storybild

Silas Holst og partneren Sara Maria Franch-Mærkedahl imponerede stort. (Billede: Polfoto)

Hvis ikke ordet tvangsklapperi findes i ordbogen i forvejen, så kan man med rette flette det ind i næste opdatering.

Der blev nemlig - som befalet inden showet - klappet til den helt store guldmedalje, da 'Vild med dans' blev skudt i gang sent fredag aften.

Her skulle halvdelen af årets deltagere i aktion, og det slap TV 2's vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl og dansepartneren Silas Holst bedst fra.

Stensikkert væddemål: Her er vinderen af 'Vild med dans'
Stensikkert væddemål: Her er vinderen af 'Vild med dans'

Intet mindre end 18 point fik parret af de begejstrede dommere, der ikke lagde skjul på, at de sjældent havde set noget så imponerende. I hvert fald ikke så tidligt i programmet.

- Stor cadeau til Silas, du har gjort noget fantastisk. For mig var der slet ingen tvivl om, at det her var aftenens bedste vals indtil videre, lød det fra Anne Laxholm, mens Jens Werner ikke var mindre imponeret.

- Vi skal normalt 6-7 fredage hen for at se kvalitet af den karat, som vi så i dag, konstaterede han.

Claudia Rex taget i dansesnyd
Claudia Rex taget i dansesnyd

Snyder ikke derhjemme
Bedste cha cha cha stod evigt charmerende Claudia Rex og partneren Johannes Nymark bedst for. Hele 15 point tog den ellers spritnye konstellation hjem fra dommerne.

- Du er meget bedre end ventet, Johannes, lød det fra en forbavset Britt Bendixen efter parrets cha cha cha var overstået.

Det bør ellers ikke komme som den store overraskelse, at Johannes Nymark har et par tricks i ærmet. Han danner nemlig par med danseren Silas Holst, der også i år er med som danser. Johannes Nymark lovede dommerne, at han ikke hjemmetrænede.

- Der bliver ikke trænet hjemme, og det er der mange gode grunde til. Blandt andet at vi har en hund, der ikke kan lide, at der bliver danset, lød det med et grin fra Johannes Nymark.

Erik Brandt og Vivi Siggard fik blot seks point af dommerne, men blev reddet af seerne. I stedet bliver det Astrid Krag og Thomas Evers, der skal i aktion igen på fredag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Politi finder bil væltet på motorvej...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
Skud affyret i boligområde
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx