Af - 16/04-15 22:46

Brystbomben færdig i Paradise HotelBrystbomben færdig i Paradise Hotel

Hotellets brystbombe måtte forlade hotellet, men var alt andet end skuffet.

Se Amalie vise sin imponerende 65K-skål frem i videoen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- Jeg var ikke chokeret. Jeg vidste jo godt, at Philip gerne ville have mig ud af hotellet, og nu fik han muligheden for det. Jeg var mere chokeret over, at de ikke smed mig ud noget før.

Sådan lyder det fra Amalie Kronil, der torsdag aften måtte tjekke ud af ‘Paradise Hotel’, da deltageren Mads valgte at danne par med Frederikke. En eliminering, der var orkestreret af gruppens alpha-han Philip, fordi Amalie forsøgte at være en del af begge hotellets to grupperinger.

Sit exit til trods er den storbarmede blondine glad for måden, hun forlod realityprogrammet på.

- Det var vigtigt for mig at ryge ud med værdigheden i behold og have kæmpet taktisk i spillet. Hellere det end at komme i finalen ved at være usynlig, så ingen ser en som en trussel. Jeg synes, der er mange af deltagerne, som ikke er værdige til at stå i en finale, og sådan ville jeg ikke fremstå, siger hun.

Test dig selv: Er du 'klogere' end en Paradise-babe?
Test dig selv: Er du 'klogere' end en Paradise-babe?

TV: Paradise-brystbomben viser sine tatoveringer frem
TV: Paradise-brystbomben viser sine tatoveringer frem


Hotellets sure gæst

Den tidligere deltager Mette Væver fortalte til metroxpress, at hun var træt af, at Amalie Kronil konstant var sur i programmet. Det kan den nu tidligere Paradise-deltager godt nikke genkendende til.

- Jeg kan godt se, at jeg er klippet sammen som hotellets sure gæst, men de sjove ting, jeg har lavet, er ligesom blevet klippet ud. Det ærgrer mig lidt, men jeg vil hellere klippes sammen som tør og sur end dum og billig, siger Amalie Kronil, der kunne ånde lettet op, da hun endelig røg ud.

- Jeg tror ikke, at der er nogen, der kan sætte sig ind i, hvor psykisk hårdt det er at være så udsat, som jeg har været. Jeg var udsat 24/7, så da jeg endelig røg ud, var jeg lettet og ville egentlig bare hjem. Spillet var kørt.

LÆS OGSÅ: Paradise nærmer sig: Her er brystbombens frygt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx