Af Kristian Dam Nygaard - 25/11-17 09:30

Stor 'Vild med dans'-profil overvejer fremtiden: Jeg ved ikke, om jeg vender tilbage Stor 'Vild med dans'-profil overvejer fremtiden: Jeg ved ikke, om jeg vender tilbage

Konstante smerter tvang i 2014 Claudia Rex til at indstille dansekarrieren. Lægerne havde givet op, men hun ville det anderledes og i år gjorde hun så comeback i 'Vild med dans' som Simon Juls dansepartner.

Vild med dans

Det var et vaskeægte 'Vild med dans'-chok, da den populære danser og vinder af 'Vild med dans' for tre år siden måtte indstille sin karriere på grund af smerter i knæ og hofter.

Hun nægtede at give op og fandt hjælp i form af laserbehandling, der viste sig at have en positiv effekt.

»Da jeg hørte om laserbehandlingen, tænkte jeg, at jeg ikke rigtig havde noget at tabe, for der var jo ikke nogen bivirkninger. Efter min første behandling kunne jeg mærke forskel med det samme. Smerterne som ellers havde været der hele tiden var pludselig væk. Til at starte med tænkte jeg, 'rolig nu, det kan også være placeboen, der taler her'. Men behandlingerne fortsatte, og jeg havde stadig ingen smerter,« fortalte hun tidligere på året om behandlingsforløbet, der løb over et par måneder.

I hendes comeback-sæson af 'Vild med dans' nåede hun program fem sammen med Simon Jul. Og da hun fredag aften deltog i finalen sammen med alle de andre par, var hun glad og tilfreds.

»Det har været dejligt. Kroppen har det så fint. Ingen skavanker. Laserbehandlingen har virket,« udtalte hun efter finalen til BT.

Adspurgt om hun er klar på en ny sæson til næste år, tøver hun.

»Det ved jeg ikke. Det må tiden vise. Jeg har så mange forskellige ting, jeg skal vælge imellem lige nu.«

Har du fået hørt BTMX's nye podcast 'Vi elsker clickbait'? Download den i iTunes eller hør ugens nye afsnit her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Yes! Godt nyt til alle NCIS-fans
bt.dk
Ny tendens ved aftenbordet:...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx