Af - 31/03-14 19:06; Opdateret: 31/03-14 19:49

'Danish Dynamite': Post Danmark har ingen humor'Danish Dynamite': Post Danmark har ingen humor

Ejendomsmæglerne er fans, folk fra Næstved er fans. Ja, de fleste danskere er vilde med Magnus Millang og Martin Høgsteds 'Danish Dynamite'. Bare ikke lige Post Danmark.

'Danish Dynamite' er tilbage på TV2 Zulu.

Komikerne bag, Magnus Millang og Martin Høgsted, har finpudset de elskede figurer og lagt nye til. Og så har de skåret ind til benet.

- Vi har selvfølgelig publikumsfavoritter som Jeppe K og 'Kongerne af Næstved' med i den nye sæson, men ellers har vi brugt kræfter på at finde på nye karakterer. Og så har vi valgt ikke at have nogle gæsteskuespillere med denne gang, fortæller Magnus Millang.

Kun på mx.dk: De nominerede til 'Zulu Awards' '14
Kun på mx.dk: De nominerede til 'Zulu Awards' '14

- Det krævede for meget arbejde at have dem med. Det tager jo tid at sætte andre ind i ens humor og tankegang. En figur som Jeppe K brugte vi kun én arbejdsdag på sidste sæson. Vi kunne nå at lave tre historier på en dag, og så endte han jo med at blive den helt store stjerne. Der skulle vi til sammenligning bruge en hel dag på at lave en enkel historie med en gæsteskuespiller, supplerer Martin Høgsted.

'Danish Dynamite'-drengene vil ikke afsløre for meget af, hvad der sker i den nye sæson. Om 'Kongerne af Næstved' fortæller de:

- De er ikke i Næstved længere. Deres klub er gået neden om og hjem, så de er på tour som dj's for at skrabe penge sammen til en ny klub. Så har de fået en lille assistent, de kan trække rundt med, fortæller Martin Høgsted.

Kendt komiker redder julen for fattige børn
Kendt komiker redder julen for fattige børn

- Vi har en gymnasielære, som gerne vil være ung med de unge. Så er der en magtliderlig souschef på en tankstation og et barnligt brødrepar, der er redaktører på et blad a la Euroman, fortsætter Magnus Millang.

De har valgt at pille hipsterne ud af serien, da de mener, hele 'hipster'-begrebet er blevet udvandet.

- Det er jo gået sindssygt hurtigt. Da vi skulle lave sæson 1, var der mange, der ikke vidste, hvad en hipster var, og i dag lyder det jo allerede gammelt, fortæller Magnus Millang.

Kendte får stjålet deres identitet på Facebook
Kendte får stjålet deres identitet på Facebook

'Danish Dynamite' har været en stor succes på TV2 Zulu, og første afsnit fra den nye sæson er pt. det mest sete program på play.tv2.dk. Hos Post Danmark kan man dog ikke se det sjove i deres humor, fortæller de.

- Postbudet Torben, der har været med fra begyndelsen, ville vi gerne have med i den nye sæson. Og nu syntes vi, det kunne være sjovt at iføre ham en rigtig postuniform og filme på et rigtigt posthus. Det gik også rigtig godt, lige ind til et par Post Danmark-medarbejdere fik pisket en stemning op om, og at vi gjorde grin med postbude, fortæller Magnus Millang.

- Det gør han jo på ingen måder. Han er tilfældigvis postbud, men det sjove er jo, hans seksuelle frustrationer, at han er ekstremt sød, og at han stammer på h.

Hvem er sjovest: Magnus Millang eller Jeppe K?
Hvem er sjovest: Magnus Millang eller Jeppe K?

Martin Høgsted supplerer, at de fleste heldigvis fanger deres humor.

- Ejendomsmæglerne elsker Jeppe K. Selveste Jan Fog har været ude og claime, at det var ham, der opfandt 'Det' lige meget'. Vi har også været på diskoteksturné med 'Kongerne af Næstved', og der var simpelthen så god stemning.

Magnus Millang og Martin Høgsted drømmer på sigt om at kunne føre deres univers til en tv-serie eller måske lave en film.

'Prins Henrik er Danmarks sjoveste mand'
'Prins Henrik er Danmarks sjoveste mand'

- Det er jo ikke så oplagt at lave en film, som de for eksempel gjorde med 'Klovn', men det kunne være sjovt at bruge vores humor i et større format, slutter Magnus Millang.

Post Danmark har ingen kommentar til artiklen.

'Danish Dynamite' sæson 3 har premiere på TV2 Zulu torsdag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx